Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nikah
- Konu Sahibi cfb03
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2009
- 14.465
- 1
- 64.864
- 1.123
Ben keske demese oyle dedim, siz neden oyle dediniz diye sordunuz ben de bu sekilde soylenmesi gormemislik, sov dedim. Sonra siz bi tutturdunuz muhalefet de muhalefet diye.Valla site genelinde işin ilginç yanı insanlar ciddi olsun ciddi olmasın karşı taraftan yardım isterken dalga konusu olmak. Bence insanlıkta çözülmesi en güzel gereken nokta bu. Herkes düşüncesini özgürce paylabılır evet ama dalgavari seklınde degıl kızlar. Hepımız aynı dusunde olsaydık yasadıgımız hayat anlamlı olmazdı zaten
Yani siz memnun kalin siteden diye, illa destekleyelim ve sak sakcilik mi yapalim? Nedir beklentiniz tam olarak konu acarken? Elbette sizin gibi bu minnosluktan hoslanan insanlar gelip yazacaktir ama neden karsit gorus ya da yapici elestiriler hic hosunuza gitmiyor?
Ben boyle romantik olmaya calisan evetleri duyunca kahkaha atiyorum, bence rezillik. Benim cevremde herkes de ayni fikirde. Simdi bu sekilde yazsam daha mi iyiydi? Halbuki ne kadar kibarca anlatmaya calismistim
- 18 Şubat 2018
- 12.168
- 2
- 54.520
- 598
- 44
Yavv evet işte ablacığım evet, hepimiz aynı şeyi deyip geçiyoruz.En özel evet benimki olsun derseniz, biz de mantık çerçevesinde cevaplar vermeye çalışırız.İnsanlığımızla ne alakası var bunun?Kasma bu kadar, evet de geç ya.Valla site genelinde işin ilginç yanı insanlar ciddi olsun ciddi olmasın karşı taraftan yardım isterken dalga konusu olmak. Bence insanlıkta çözülmesi en güzel gereken nokta bu. Herkes düşüncesini özgürce paylabılır evet ama dalgavari seklınde degıl kızlar. Hepımız aynı dusunde olsaydık yasadıgımız hayat anlamlı olmazdı zaten
- 30 Mart 2009
- 14.465
- 1
- 64.864
- 1.123
Valla yukarda yazarken ayni sey geldi aklimaBu da sosyal medyada patlar yakında millet yarışır derken yabancıların sayfa sayfa yazıp ezberledigi evlilik yeminlerine döner bu iş.
- 18 Şubat 2018
- 12.168
- 2
- 54.520
- 598
- 44
- 30 Mart 2009
- 14.465
- 1
- 64.864
- 1.123
Aaaa yok artik, piremses sendromuna girmis gelinTe beğenmedi cevapları, gitti .
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
Düğün terörü diye bir sayfa vardı, kapandı mı bilgim yok ama eğer hala devamsa hep beraber izleriz, malzeme çıkar.Valla yukarda yazarken ayni sey geldi aklima
- 30 Mart 2009
- 14.465
- 1
- 64.864
- 1.123
Simdi kizlar ben ne dedim de insanligim sorgulandi? Gercekten soruyorum, illa yapman guzummmm yapman annemmmm seklinde mi anlatmaliydimDüğün terörü diye bir sayfa vardı, kapandı mı bilgim yok ama eğer hala devamsa hep beraber izleriz, malzeme çıkar.
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
Simdi kizlar ben ne dedim de insanligim sorgulandi? Gercekten soruyorum, illa yapman guzummmm yapman annemmmm seklinde mi anlatmaliydim
Görgüsüzlüğün revaçta olduğu dönemde ‘normal’ olun diye uyarınca e battı tabii.
Hayır, bilen söylüyor işte bir dinle.
Aynı haltı yemişiz o eveti ama öyle ama böyle demişiz, nasıl dersen de farketmiyor, hayrını gören görmüş görmeyen uyarıyor bari rezil olma sanki bir haltmış gibi abartma diye, kulak ver yahu.
Yok, cıks.
- 30 Mart 2009
- 14.465
- 1
- 64.864
- 1.123
Tenks beyb. Konu sahibi, damat beye allahin en zarif hediyesi, bence okuyorsun hala. Demeyin oyle, gel bizi dinle sen. Sadelik her zaman kazanir
Görgüsüzlüğün revaçta olduğu dönemde ‘normal’ olun diye uyarınca e battı tabii.
Hayır, bilen söylüyor işte bir dinle.
Aynı haltı yemişiz o eveti ama öyle ama böyle demişiz, nasıl dersen de farketmiyor, hayrını gören görmüş görmeyen uyarıyor bari rezil olma sanki bir haltmış gibi abartma diye, kulak ver yahu.
Yok, cıks.
- 30 Mart 2009
- 14.465
- 1
- 64.864
- 1.123
Simdi nikahtan sonra yapilacaklar dusunulunce, boyle demek de cok komik olmaz miX ile her şeye evet diyebilirsiniz. Tam soruyu bilmesem de aklıma böyle bir şey geldi soruya uyumlu mu bakın şimdiden mutluluklar
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
‘Hep birbirinizin ağzına verirsiniz inşallah’ diyen teyze aksjsjsjdSimdi nikahtan sonra yapilacaklar dusunulunce, boyle demek de cok komik olmaz mi
ayy gece gece çık aklımdan düğün kazaları ya
- 30 Mart 2009
- 14.465
- 1
- 64.864
- 1.123
Heh tam oyle olur, x ile her seye evet derse millet noluyor ya hoaydaaa der‘Hep birbirinizin ağzına verirsiniz inşallah’ diyen teyze aksjsjsjd
- 27 Ekim 2017
- 3.699
- 15.796
- 208
Amin inşallah‘Hep birbirinizin ağzına verirsiniz inşallah’ diyen teyze aksjsjsjd
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
Amin inşallah
Sonraki sessizlik nasıl bozuldu, o anları çok merak ediyorum ben.
Gülmeyeceğim diye içine içine haykıranlar, içeceğini kursağından püskürtmemek için boğulanlar, teyzedeki libidoya hayran kalanlar olmadı mı yani
- 27 Ekim 2017
- 3.699
- 15.796
- 208
Ben orda olsaydım kişnerdimSonraki sessizlik nasıl bozuldu, o anları çok merak ediyorum ben.
Gülmeyeceğim diye içine içine haykıranlar, içeceğini kursağından püskürtmemek için boğulanlar, teyzedeki libidoya hayran kalanlar olmadı mı yani
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Valla ben nikâh memurunun sözü bitmeden heyecandan evet demiştimKızlar ben nikahımda çpk anlamlı akla gelmeyen bir evet demek istiyorum ne olabilir