• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikah tekrar yapılabilir mi?

JaneSmith

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
138
2
46
Diyarbakır
Merhabalar bu benim ilk mesajım.
5 ay kadar önce evlendim ama nikah için tören yapmadık yaşadığımız yerde nikah salonu bile yoktu çünkü :)
Yazın düğünümüz olacak, nikah töreninin düğün sırasında tekrar yapılma şansı var mıdır ki?
"Evet" bile demedik :( Hatta fotoğrafımız bile yok nikahtan. İçimde kaldı açıkçası.
Yardımcı olabilecek olan var mı?

başlığı görünce yazmak istedim :)) çünkü eşim tiyatrocu ve 3-4 kez çakma olarak nikah memurluğu yaptı :)))) gerçeğide gelmez zaten ,eğer istanbul da iseniz , ve istterseniz tabiki bu konuda eşim e yardımcı olup olamıyacağını sorarım ,

başlığı görünce yazmak istedim :)) çünkü eşim tiyatrocu ve 3-4 kez çakma olarak nikah memurluğu yaptı :)))) gerçeğide gelmez zaten ,eğer istanbul da iseniz , ve istterseniz tabiki bu konuda eşim e yardımcı olup olamıyacağını sorarım ,

Malesef ege tarafında olacak düğünümüz manisanın bir ilçesinde ya da izmirde. eşinizin işi güzelmiş gerçekten, çok müşterisi çıkıyordur :)) Teşekkürler yine de.

benim arkadaşım 2 kere resmi nikah kıydırdı istersen gerçekten nikah kıydırabilirsin ama tabi ikinci olan biraz formalite oluyor. ama herşey gerçek nikah memuru şahitler konuklar vs. sadece ektra ücret ödüyorsun. ben arkadaşımın şahidi idim.

evlendirme dairesinde konuklarınızın da olacağı bir nikah yapmak istiyorsanız, bunu kabul etmiyorlar. istanbulda nikah memuruna bunu sorduğumuzda, evlendiğiniz için bir kez daha bu salonu kiralayamaz, bu defteri önünüze alamazsınız.oldu ki sizi kırmadım yaptık bu kez ortaya çıkarsa savcı bana kaç para aldın diye sorar demişti.ama yukarda arkadaşın da dediği gibi düğün esnasında rol yapabilecek birini bulup (hatta cübbe de kiralanabiliyormuş) EVET diyip sevdiceğinin ayağına basabilirsin.:52:
mutluluklar dilerim..

Malesef ege tarafında olacak düğünümüz manisanın bir ilçesinde ya da izmirde. eşinizin işi güzelmiş gerçekten, çok müşterisi çıkıyordur :)) Teşekkürler yine de.
işi bl değil :) sadece tiyatro yaptığı için kendisinden edilen rica sonucu yaptı :) size şimdidenn mutluluklarrrrrr

işi bl değil :) sadece tiyatro yaptığı için kendisinden edilen rica sonucu yaptı :) size şimdidenn mutluluklarrrrrr

Merhabalar ,

Benimde boyle bir sorunum var. Nikahim onceden yapildi ve dugunumde boyle bir seramoni yapilmasini istiyoruz cunku aile buyuklerimiz goremedi. Dugunum 27 mayista Tarabyada. Acaba esiniz bu konuda yardimci olabilir mi?
Bir cok ajans ile gorustum ama yardimci olamayacaklarini soylediler. Ve gercekten cok zor bir durumdayim. Yardimi dokunabilecek birine acil ihtiyacimiz var. :(

Merhabalar bu benim ilk mesajım.
5 ay kadar önce evlendim ama nikah için tören yapmadık yaşadığımız yerde nikah salonu bile yoktu çünkü :)
Yazın düğünümüz olacak, nikah töreninin düğün sırasında tekrar yapılma şansı var mıdır ki?
"Evet" bile demedik :( Hatta fotoğrafımız bile yok nikahtan. İçimde kaldı açıkçası.
Yardımcı olabilecek olan var mı?

ben pek anlayamadım açıkçası! bulunduğumuz yerde nikah salonu bile yoktu ne demek? EVET bile diyemedik ne demek?

Merhaba,
Ben de yurtdisinda nikahtan sonra ailem icin Istanbul'da bu kis ikinci bir nikah/dugun yapmak istiyorum. Acaba esiniz bana da yardimci olur mu? Minnettar kaliriz. Eger boyle bir imkan varsa bana hande.als5@gmail.com'dan bir email atar misiniz detaylari sorabilmem icin. Tekrar sonsuz tesekkurler.

Merhabalar ,

Benimde boyle bir sorunum var. Nikahim onceden yapildi ve dugunumde boyle bir seramoni yapilmasini istiyoruz cunku aile buyuklerimiz goremedi. Dugunum 27 mayista Tarabyada. Acaba esiniz bu konuda yardimci olabilir mi?
Bir cok ajans ile gorustum ama yardimci olamayacaklarini soylediler. Ve gercekten cok zor bir durumdayim. Yardimi dokunabilecek birine acil ihtiyacimiz var. :(

keşke mesaj gönderse iseymişsiniz bana o kadar geç gördüm ki yazdığınızı , düğün tarihinizin üzerinden epey zaman geçmiş, bana da size mutluluk dilemek düşer :40::40:Allah bir yastıkta kocatsın inşallah bir aksilik olmadan atlatmışsınızdır düğününüzü

Merhaba,
Ben de yurtdisinda nikahtan sonra ailem icin Istanbul'da bu kis ikinci bir nikah/dugun yapmak istiyorum. Acaba esiniz bana da yardimci olur mu? Minnettar kaliriz. Eger boyle bir imkan varsa bana hande.als5@gmail.com'dan bir email atar misiniz detaylari sorabilmem icin. Tekrar sonsuz tesekkurler.

size mail gönderdim , sevgiler

ben pek anlayamadım açıkçası! bulunduğumuz yerde nikah salonu bile yoktu ne demek? EVET bile diyemedik ne demek?

Belki köy muhtarlığında olmuştur,bir arkadaşım formalitelerle fazla uğraşmamak için çalıştığı köyde yaptırmıştı nikahını,ben de şahit olmuştum.Sadece defteri imzaladık,bitti nikah.

keşke mesaj gönderse iseymişsiniz bana o kadar geç gördüm ki yazdığınızı , düğün tarihinizin üzerinden epey zaman geçmiş, bana da size mutluluk dilemek düşer :40::40:Allah bir yastıkta kocatsın inşallah bir aksilik olmadan atlatmışsınızdır düğününüzü

size mail gönderdim , sevgiler

Merhaba aysre,

Size yazabilmek için foruma üye oldum(özel mesaj yazamıyorum). Bu konu lie ilgili önümüzdeki aylarda yardımınıza ihtiyacmız olacaktır. Lütfen bana özel mesaj yolu ile ulaşmanızı rica ederim.

Teşekkürler

benim de nikahım önceden yapıldı. yemek versek bütçemize pahalı geliyor, bir yer tutup tekrar nikah kıydırmak istiyoruz. özel mesaj yazamıyorum. bana ulaşırsanız çok sevinirim.

Back