Nikah Nikah tazeleme ile ilgili bilgisi olan..?

BngZen

👪
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
20
0
286
37
Londra/İstanbul/Kayseri
Bayanlar engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum
Diyelim ki ben bu ay nikah yaptım ve bundan 10 ay sonra düğün değilde herkesi davet edebileceğim bir nikah yapmak istiyorum, bu mümkün olurmu bir kez daha evet deyip imza atılabiliniyormu kesin olarak? fisfisfis

Çok teşekkürler şimdiden opuyorumnanaktan

canım o konuda bir bilgim yok ama illa imza atmak zorundamısın?

bir davet verebilirsin, yemekli yada kurupastalı bir eğlence
sanmıyorum 2 kez imza attırılıcağını :umursamaz:

canım o konuda bir bilgim yok ama illa imza atmak zorundamısın?

bir davet verebilirsin, yemekli yada kurupastalı bir eğlence
sanmıyorum 2 kez imza attırılıcağını :umursamaz:

teşekkür ederim canım yardımın için ama evet Nikah olması gerekiyo yoksa benimde gelmişti aklıma davet v.b.. şeyler, durumlar biraz değişikte o yüzden kaydirigubbakcemile3

Yokmuu bilgisi olaan bu konudaa

resmi nikahınız kıyılmışsa nasıl bir daha imza atacaksınız? böyle olmasını istiyordunuz o zaman neden 10 ay sonra evlenmediniz? en iyisi boşanın bir daha evlenin:)

Hukuken evliyken tekrar evlenmek mümkün değil, ancak boşanıp tekrar evlenilir ama dini nikah töreninin tazelemesi yapılabilir diye biliyorum.Düğünde eğlenmek, herkese evliliğinizi duyurmak için olur be güzelim sositososito Sevgiler

evet bu konuyu ben de merak ediyorum tayin için erken yapcaz nikahı.yani oda nikahı olcak ben de özenirdim hep nikah salonunda nikaha nasıl olacak bilmiorum

bende 9 eylülde evleniyorum ve sadece sevgilim ben ve şahitlerimiz olacak,sonra da balayına gideceğiz.
evlendiğimizi dönüşte duyurup küçük bir davet istiyoruz. gelinlik giyinmek vs için.
ben de merak ediyorum bu konuyu ama sanırım sadece filmlerde oluyor

bazı nikah memurları defterini de alıp gelebiliyor merasim yerine sanki ilk kez imza atılıyormuş gibi yapmak için.ama 10 ay bayağı uzun bir süre. nikah memuru ile konuşmak gerek

Öncelikler hayırlı olsun
Bir yakınımız hafta olanacak düğünü için sahtecikten kaydirigubbakcemile3bir nikah istiyordu sizin gibi.
Tanıdık bir nikah memuruyla yüz yüze görüşerek halledebilirsiz kaydirigubbakcemile5
Bizimkiler telde görüştülerde adam olmaz dedikaydirigubbakcemile3
Anladınız siz onu:jeyyar:

tamamen duygusal bir durum mu acebaaakafamçokkarıştı

ARKADAŞLAR ACİL DURUM....
bende aynı dertten müzdaribim benimde düğünde sahtecikten nikah kıymam gerek acaba memur bey ile biraz duygusal konuşsak böyle bir olsılık olabilir mi?????????

çok cahil kaldım sanırım, neden sahtecikten nikah kıyılır ki :uhm:

22-11-2009, 12:51
ben yaptım...

gercek nıkahıman bır ay sonra formalıte nıkah kıydırdık..

evlilik cuzdanınızı beldıye nıkah dairesine verıp gün alıyorsunuz.. ve belli bır ucretı var onu öduyorsunuz..

nikah memuruyla da sıkı pazarlık edin:))

merhaba, umarim yanlis kisiye yazmiyorum....forumlarda bu yazdikalrini okudum bana belki yardimci olabiirisn diye düsündüm... ben iki sene resmi nikah kiydim fakat bunu tazelettrimek istiyorum (ailem nikahimdan haberleri yok yani)
cok kötü durumdayim acaba bana daha detayli anlatabilirmisin kime yaptirdiniz o nikahi ve hangi belediyede? cevap verirsen cok sevinirim...

kesınlıkle yasak bole bısey nıkah emeuruna sordummm herkesın bılgısıne cezası bıle varmıs arkadslarrrr

teknik olarak mümkün değil ve bunu hiç bir nikah memuru yapmaz yasal olmadığı için. bir arkadaşınızı ayarlayın. bir defterle beraber esprili bir evlenme töreni yapabilir. cüppeye gelince avukat cüppesiyle bile yapanı gördüm. bir yolunu bulursanız memurlardan bile alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…