Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, nikah tarihi belirleme ile ilgili astrolojik danışmanlık almak istiyorum ve doğum saatimibilmiyorum. Yardımcı olabilecek veya öneride bulunabilecek var mıdır?
Doğum saatini öğrenebilirsin fakat belirli ücret karşılığında. Bu işleme rektifikasyon deniyor ve 5 dk bile çok önemli oluyor. Bu nedenle doğum saatini öğrenmeden herhangi bir harita baktırma gibi bir işlem yaptırmamanı öneririm bir faydası olmaz
Merhaba, ben nişanlandım ve bu önümüzdeki 1 sene içinde de nikah tarihi belirlememiz lazım. Ancak ben bu konuda astrolojik danışmanlık almak istiyorum ve doğum saatimi 1 saat arayla bilmiyorum. Yardımcı olabilecek veya öneride bulunabilecek var mıdır?
Doğum saatini öğrenebilirsin fakat belirli ücret karşılığında. Bu işleme rektifikasyon deniyor ve 5 dk bile çok önemli oluyor. Bu nedenle doğum saatini öğrenmeden herhangi bir harita baktırma gibi bir işlem yaptırmamanı öneririm bir faydası olmaz