Nikah şekerlerimi kendim yaptım :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _rz_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok güzel olmuşlar elinize sağlık :) hayırlı olsun , mutluluklar :)

Teşekkür ederim canım, bazı malzemeler elimde vardı, yapışkanlı kağıt, karton kağıt, şekilli zımba, yapıştırıcı,renkli yazıcı, zigzag makas...

2 paket sosyete şekeri (100 adet) 17 tl (toptancıdan aldım, tanıdıktı geliş fiyatına verdi.
Kurdeleler paketi 1 tl 6 paket gitti 6 tl yani 100 adeti 23 tl ye mal oldu.

Ne güzel el emeği,bir sürü para sayacağına ucuza getirmişsin çok şirinler,hayırlı olsun

Kızlar Merhaba :) Konuyu okurken bende buraya yazmak istedim. Blogumda bununla ilgili bir konu var. Kendi nikah şekerini kendin yap diye.

Maliyeti uygun bu şekilde nikah şekerleri yapabilirsiniz. Kişiye özel tasarım yapıyorum ve yeni başladığımdan tasarım başına yalnızca 5 ile 10 TL arasında bir fiyat alıyorum. Kartonlar ve matbaada bastırmak size kalmış. Blogumdan okuyacağınız konunun altına veya buraya isteklerinizi yazabilirsiniz.

Bota e Mace

Ellerine sağlık :)

Kızlar bende yardımcı olabilirim size bu konuda. Hemde öğrenciyim sizde bana yardımcı olmuş olursunuz.

Bota e Mace

Blogumdan detaylı bilgilere ulaşabilir,burdan bana mesaj atabilirsiniz.

Eğer bu şekilde davetiye yapmak isteyen olursa o ortalarına yapıştırılan resmi istediğiniz gibi tasarlayıp size mail olarak gönderebilirim.

Fiyatlar ise 5 ile 10 TL arası :) Yalnış duymadınız. Öğrenciyim dediğim gibi... :)

Nerede ikamet ettiğinizin bi önemi yok. Sonuç olarak tasarımı maille gönderebilirim,ödeme banka yoluyla.

İlgilenen olursa çok sevinirim :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…