• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah şekerleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu gonderdiginiz tasarimlar yurt disindan sanirim, Turkiye'de var mi boyle farkli nikah sekeri yapan bildiginiz yerler kizlaar??

arkadaşlar, ben de bu hafta sonu ,hazır cuma da tatilken, kemeraltına gideceğim.Evde kendimin hazırlayacağı şeyler araştıracağım tabi maliyeti düşük olursa..bilenler,ızmirde yaşayanlar önerilerinizi bekliyorum...

2615.jpg

2622.jpg

ben nikah şekeri yerine minik çerçeveler hediye etmek istiyordum ama burda çoook güzel şeyler var kafam karıştı

çok güzeller ya özellikle şu ilaç kutusu şeklinde tasarlananlara bittim keşke farklı renklerde hazırlanabilse öyle daha tatlı olmaz mı :) sizce de ?

$nikah sekeri,nk11.jpg $nikah sekeri,nl03.jpg

Parlak tasarimlar.. Kutular icerisinde 3 adet kristal greek tule sarili Pelit marka cikolata kapli badem sekerleri yer aliyor..

Bizim nikahimiz dügün günü olacagi icin nikah sekeri yaptirmayi hic düsünmedik.

Kızlar ben de bu sitedeki nikah şekerlerine bayılıyorum... Hepsi birbirinden güzel, karar veremiyorum. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var :)

www.nekowedding.com

Son düzenleme:
$ta.jpg Nikah şekerlerim bunlardı
$gelin buketi ve tacı.jpg gelin buketim ve tacım
$şemsiyem2.jpg Bu gelin şemsiyem fotoğraf çekimlerinde kullandık
$maske seti.jpg bu da maske ve yelpaze setim

takı kurdelelerimizi , gelin kemerini kadehlerimizi , kına ürünlerimizi ve nikah sepetimizi aynı yerden aldık hepsi çok uygun fiyata denk geldi. :nazar::nazar::nazar:

Back