Nikah şekerleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende şekerlerimi burdan yaptırdım.Güzel tasarımlarla yapılmış arkadaşlar.
Herkes çok beğenmişti

bu arada özel tasarım özel gün şekerleri SEÇİL SÜLEK diye bulabilirsiniz face den.

Eki Görüntüle 590974 Eki Görüntüle 590975 Eki Görüntüle 590976 Eki Görüntüle 590977 O özel günden bütün eşiniz dostunuz arkadaşlarınız sizin için belkide hayatınızda ilk defa toplanırlar.ama o özel günde herkezin sizin için söylemek istedikleri tebriklerini iyi niyetlerini dinlemeye vakit bulamazsınız.bulsanız dahi söyledikleri çoğu ğüzel sözleri unutursuznuz,yada hatırınızda kalmaz.bunun için bir düğün anı defteri edinip o özel ğünde çevrenizde olan herkezin sizin için düşündükleri herşeyi ölümsüzleştirin.bu defterleri ben kendim üretiyorum.sizlerde bu defterleriden birinden edinmek isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz.

Facebook ta dolaşırken bir arkadaşım duvarında paylaşmıştı sayfayı orada gördm. Ve bayıldımm çok şeker:)
Sizinle de paylaşmak istedim:) Sayfada bebek şekerleri ve kına için de ürünler vardı.

TT Tasarım | Facebook
Facebook sayfası linki yollamayı unutmuşum :)

Merhaba arkadaşlar,

Nikah şekerlerinde ve diğer pek çok organizasyon için artık kurabiyeler oldukça moda ve çok da şık duruyorlar.
Aşağıdaki örneği çok beğendim...

Neşeli Fırın

Nişan, düğün, kına, baby shower, nikah gibi özel günlerinizde misafirlerinize hoş kokulu güzel sabunlar hediye edebilirsiniz.

Üstelik kişiye özel olarak tasarlanan bu sabuınlar oldukça kalıcı .

Lavanta, gül, yasemin gibi kokuların yanı sıra istediğiniz renk ve modelde sipariş verebilirsiniz.

Yıllarca saklanacak bu özel hediyelerden sipariş vermek isterseniz lütfen mesaj atınız.

nikah sekerim bu sekilde siparris verdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de instagramda birine yaptırdım partiorganizasyonbyduygu diye biri. çok memnun kaldım 200 adet için epey indirim de uyguladı. resmini yükleyebilseydim keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…