Eki Görüntüle 590974
Eki Görüntüle 590975
Eki Görüntüle 590976
Eki Görüntüle 590977
O özel günden bütün eşiniz dostunuz arkadaşlarınız sizin için belkide hayatınızda ilk defa toplanırlar.ama o özel günde herkezin sizin için söylemek istedikleri tebriklerini iyi niyetlerini dinlemeye vakit bulamazsınız.bulsanız dahi söyledikleri çoğu ğüzel sözleri unutursuznuz,yada hatırınızda kalmaz.bunun için bir düğün anı defteri edinip o özel ğünde çevrenizde olan herkezin sizin için düşündükleri herşeyi ölümsüzleştirin.bu defterleri ben kendim üretiyorum.sizlerde bu defterleriden birinden edinmek isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz.
Facebook ta dolaşırken bir arkadaşım duvarında paylaşmıştı sayfayı orada gördm. Ve bayıldımm çok şeker:)
Sizinle de paylaşmak istedim:) Sayfada bebek şekerleri ve kına için de ürünler vardı.
Facebook ta dolaşırken bir arkadaşım duvarında paylaşmıştı sayfayı orada gördm. Ve bayıldımm çok şeker:)
Sizinle de paylaşmak istedim:) Sayfada bebek şekerleri ve kına için de ürünler vardı. TT Tasarım ismi isterseniz sizde göz atın.
Eğer güzel gününüze bir şeyler bulabilirseniz bana da dua edersiniz :))
farklı alternatif arayanlara, düğün, söz, nişan, kına için hazırlanan değişik hoş ikramlık butik kurabiyeler simdi tek fiyat kampanyası ile bilgi için benimle irtibata geçmeniz yeterlidir.
ben de instagramda birine yaptırdım partiorganizasyonbyduygu diye biri. çok memnun kaldım 200 adet için epey indirim de uyguladı. resmini yükleyebilseydim keşke