• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah şekerleri için sepet süslemesi

Inquisitive

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Şubat 2008
2.857
4.769
658
Sakarya
Kızlar, ben davetiye-şeker dekorasyon-gelinlik ves. işleri bitirdim..
Etrafta şekerlerimi koymak için güzel sepetler gördüm, en ucuzu 15 YTL idi, evde sepet var, biraz da tül ve kumaş aldım, annem süsleyecek benim için bir tane..
İnternetten bir sürü model buldum Bu tür birşey yapmak isteyen olursa fikir olsun diye bu konuyu da açıyorum, evinde bu tür sepeti olanlar da resmini eklerse belki daha hoş bir fikir buluruz..
Ben başlıyorum

canım yaaa ne güzel telaşlar bunlar bende evlenmek istiyorum ama annem daha erken olduğunu düşünüyor okulmda var hem Allah mesut etsin :nazar: annem duymasın ama darısı başıma:teytey:

1004142se7.jpg

canım yaaa ne güzel telaşlar bunlar bende evlenmek istiyorum ama annem daha erken olduğunu düşünüyor okulmda var hem Allah mesut etsin :nazar: annem duymasın ama darısı başıma:teytey:

Valla biz 2004 martından beri birlikteyiz, okul bittiği gün işe girdik, 6. ayında nişan oldu, nişandan 7 ay sonra da düğün var..
Annen doğru söylüyor, okulunu bitir, herşey olur Allah (cc) herkese bu tatlı telaşları nasip etsin...

bebeksekeri001hp3.jpg

biliyorum bunlar bebek sepetleri hem de pembe!!
ama ne yapayım benim şekerler de pembe kelebekler, salonun koltuklar da lila ve pembe, e gelinlik de kırık beyaz ama aslında çok uçuk bir pembe yani krem değil... (gülmeyin)

3504zs6.jpg

Back