- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Ancak bu üstünde ki etiketleri nasıl tasarlayıp nerden bastırabilirim bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim
Sırf senin için yarım saattir nette araştırma yapıyorum. Beynim şişti kırk siteye girmektenAma aradığımı buldum. Burada link veya site paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama farklı ölçülerde şahane örnekler buldum. İstediğini seçip, dilediklerini yazıp pc ye kaydediyorsun, ve doğru bir yazıcı merkezine gidip, misafir adedine göre bastırıyorsun.
Link paylaşmak serbestse, buradan paylaşayım. Yok değilse nasıl vericem linkiAy bi yol gösterin, işi hallolsun.
Üye özel mesaja kapalı değil sanırım.
Üye ismine tıklayın, ordan özel mesaj at'a tıklayın, ordan link verebilirsiniz. Link vermek yasak mı tam bilmiyorum. Bazen reklam diye sorun olabiliyor.
ben yegenimin dogumsekerlerini kendim yapmistim bilgisayarda istediginiz sekilde ne yazmak istiyorsaniz yazin sonra bir ozalite gidip yapiskanli kagita cikartmak istiyorum derseniz yaparlar benim boyutu biraz buyuktu 15 taneye 1.5 tl verdim
Sizden 30 yaş büyük mü küçük mü?Aramızda 30 yaş var bekar saygısızlık yapmak istemediğim için sürekli diyalog kuruyoruz tamamen kendisini bize endeksledi.