Nikah salonunda sarki??

Septemby90

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
108
4
11
Almanya
Merhaba kizlar,
biz törenli nikah yapicaz. Benim sorum istedigim sarki calarlar mi? Ben Almanyada yasiyorum ve bilmiyorum türkiyede belediye de böyle birsey olur mu diye.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhaba kizlar,
biz törenli nikah yapicaz. Benim sorum istedigim sarki calarlar mi? Ben Almanyada yasiyorum ve bilmiyorum türkiyede belediye de böyle birsey olur mu diye.

ben şarkı çalacaklarını bilmiyordum eşimle nikah salonuna adım atmamızla tarkan ajda pekkanın "basar giderim" çalmaya başlamıştı(( ne alakasız ne iğrençti.. eşimle resmen yüzümüz ekşidi keşke önceden bi sorsaydım müdahale etseydim demiştim.. nikah öncesi rica ederseniz bence istediğinizi çalarlar.. siz parçayı hazırlar verirsiniz ilgilenen kişiye..

Aynen ya :O insan bari Romantik bir sarki calar. Yani calinior sarki. Ben resmi daire oldugu icin melodi caliniyormus diye duymusdum ve tam nasil oluyor da bilmiorum. Ama orayi bir ariyip sorim en iyisi :) cok tessekürler cevab icin.

ben de öyle bekliyordum düğün marşı gibi bişey çalar derken dumur olmuştuk eşimle :) ablamın nikahında da hoş bir melodi vardı şansına..
mutlaka sor söyle kırmazlar yaparlar..

ben de öyle bekliyordum düğün marşı gibi bişey çalar derken dumur olmuştuk eşimle :) ablamın nikahında da hoş bir melodi vardı şansına..
mutlaka sor söyle kırmazlar yaparlar..

Olsun bak anlatabilecigin güzel bir ani kalmis :)

konu başlığını görünce düğün şarkısı arıyorsunuz zannedip girdim konuya pardon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…