• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah nikah şahidim için yardım istiyorum

cidosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
331
5
118
kızlaaarr, nikah şahidimin erkek kardeşim olmasını istiyorum. sizce bu mümkün mü? sordum araştırdım ama kimi olmaz diyo kimi olur diyo kafam karıştı bilen varsa yardım etsin bana lütfen :18:

selam, benim bildiğim nikah şahidi aynı soyadından olmuyor.

kızlaaarr, nikah şahidimin erkek kardeşim olmasını istiyorum. sizce bu mümkün mü? sordum araştırdım ama kimi olmaz diyo kimi olur diyo kafam karıştı bilen varsa yardım etsin bana lütfen :18:

aynı soyad olmaması gerekiyor canım

slm..benim cok yakin bi arkadasim amcasinin kizini sahit yapmisti..ikiside bekar olduklarindan soyadlari ayniydi ve hicbi sorun yasamadilar..memur da hatta sorun olmaz die tekrar sölemisti ordayken

Benim sahidim enistem olacak.
Nisanlim henüz kararsiz kayinannem amcasi olsun istiyor (ayni soy isim).
Nisanlim arkadasi olsun istiyor.
Bakalim kim olacak.

Bende Akraba olamıyor diye biliyorum ama bu durum kıydıracağınız salona da bağlıdır bence.Nikah salonuyla bir görüşün derim...

Bende Akraba olamıyor diye biliyorum ama bu durum kıydıracağınız salona da bağlıdır bence.Nikah salonuyla bir görüşün derim...

canlarım herkese verdiği cevaplar için çok teşekkür ederim. sanırım nikah günü almaya gittiğimizde memura sormamız gerekecek.

bir arkadaşımın düğününde gelinin 4 arkadaşı da nikah şahidi olmuştu, onu da bir düşün istersen :34:

Back