• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah nikah şahidi

olur olur bebegmm :17:
bnm sedefmm güzel planlar kurar da olmaz mı hiç :69:
şaka bir yana oluyo tatlım o kadar karabalığa bakmıyolar :3:

oyyy benim tatlışım ne de güzel içimi ferahlatırmış :29:
olmadı onurla kuzenleri değişiriz :13:
bu arada onurun kuzeniyle benim kuzenin de arasını yapıyoduk bi ara :52: haha onlar da karı-koca olursa ne matrak olur :66:
biz de onların nikah şahidi oluruz

Son düzenleme:
anne, kardeş gibi aile üyeleri nikah şahidi olabiliyor mu? bilgisi olan var mı bu konuda?

1. derece yakınlar olmuyo ve sececegın kısının evliliğinin iyi olmasına özen göster şahitler önemlidr

arkadaşlar nikah şahitlerimiz benim ve eşimin kardeşleri oldu ve ikisi de bekardı.

benim kuzenlerim olucak nikah şahidim..2 tane şahidim olucak..nişanlıma söyledim seninde 2 tane olsun diye 1i bulamazken 2 yi nasıl bulim dedi:62:

oluyo canım ben abimin nikah şahidiydim..
ve benimde 2 tane nikah şahidim vardı mesela:D

Son düzenleme:
benim nikah şahidim arkadaşımdı, eşiminki de teyzesiydi

:16:merhaba kızlar bende bişey öğrenmek istiyorum nikah şahidi olacak kişilerden bizden istedikleri gibi evrak falan istiyorlarmı? yokda nüfus cüzdanı olması yeterlimi?

Son düzenleme:
:16:merhaba kızlar bende bişey öğrenmek istiyorum nikah şahidi olacak kişilerden bizden istedikleri gibi evrak falan istiyorlarmı? yokda nüfus cüzdanı olması yeterlimi?

yok evrak flan istemiyolar sadece ad soyad soruyolar o kadar

Nikah salonunda kıydıracaksan nıkahtan once sahıtlerı cagırıp nufus cuzdanlarını ıstıyorlar okadar

ben daha önceden evlenmiştim beledyede kıydılar nikahı o zaman kimlik flan istememişlerdi ama gerçi benim yıldırım nikahı olmuştu evrakların tamamlandığı gün nikah yapmıştık

Nikah salonunda kıydıracaksan nıkahtan once sahıtlerı cagırıp nufus cuzdanlarını ıstıyorlar okadar

düğünümüzde kıyılacak nikahımız cnm :9: sağol teşekkürler...

ıkı şahit oldugunda tek ımzamı oluyor acaba bılen var mı
ıkı sahıt nasıl oluyor ?:27:
Cok ıyı ıkı arkadasım sahıt olmasını ıstıyorum ayrım yapıp secemıyorum:43:

Arkadaşlar, anne baba dışında herkes nikah şahidi olabiliyor..
Aradım sordum öğrendim :)

Back
X