Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece sarılık için test alıyorlar canım akdenız anemısını duymadım biz dispansere gıtmıstık.. ama 2008 yılında sımdı sıstem değiştiyse bılmıyorum.
talasemi testi ne ya ilk defa duydum??biz nişanlımla dün nikah basvurusunda istenen belgeleri aldık.talasemi testinide istiyorlar...
doğru bide aids vardı unutmusum valla.. 2yıl gectı halıyle (dugunum nıkahımdan 10ay sonra olmustuda)hepatit ve aids testleri bakılıo sadece
talasemi testi ne ya ilk defa duydum??
talasemi testi ne ya ilk defa duydum??
Arkadaşlar, nikah için başvuru yaparken istenen sağlık raporunda, akdeniz anemisi (talasemi) taşıyıcılığı testi de yapılıyor mu yoksa ayrıca yaptırmamız mı gerekiyor?
Bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
Sevgiler.
biz nişanlımla dün nikah basvurusunda istenen belgeleri aldık.talasemi testinide istiyorlar...
biz nişanlımla dün nikah basvurusunda istenen belgeleri aldık.talasemi testinide istiyorlar...
hangi belediyede başvuru yaptınız canım? ben bu testi yaptırmak istiyorum fakat çoğu belediye istemiyor sanırım, ona göre daha öncesinde bi hastaneye gidip yaptırıcam bu testi.
bir de gün içinde alabiliyormusunuz talaseminin sonucunu? bilgilendirirsen çok sevinirim canım.