arkadaşlar merhaba size danışmak istediğim bişey daha var :)
nikah memurunu salona getirtiyoruz ve saat kalmadığı için akşam 9 buçuk olarak yazıldı nikah saatimiz... o kadar ters oldu ki 9buçuğa kadar hayatta çıkmamak olmaz, çıksak oynasak etsek terliycem ve nikahım terli terli kıyılacak belki makyajım dağılacak vs. takı törenine geçsek nikahtan önce belki yetişmiycek nikaha kadar... şaşırdım napıcamı???
Canım benimde nikahım 9da kıyılacak.
8 gibi çıkıp bi dans eder biraz oyun falan oynarız, sonra gelin odasına gider biraz soluklanır makyajımı tazeler ve nikah için salona geri döneriz diye düşündük biz.
Genelde oluyor böyle bence çokda sıkıntılı bi durum değil.
benimde nikahım 9,30 da :)) haziranın 15 inde kısmetse.. yazın hava geç karardığı için insanlar 8-8,30 a kadar ancak toplanacaklar.. Ben 8,30 da çıksam dans-pasta-takı 1 saat sürse nikah sonra kıyılsın hem insanların tamamıda o saate kadar gelir.. Napıcaz yani yapıcak bişey yok:))
benim de 15 haziran 9.30 yani öyle olucak mecbur kızlar yapıcak bişey yok ben davetiyeye 18.30 yazdırayım diyorum 19.30-20.00 gibi çıksak takı töreni vs. (bizde uzun sürebilir takı) sanırım hallolur nikahtan sonra da ne kadar oynanırsa oynanır pek oyun sevmiyorum zaten