Nikah Nikah ne giymeli,kimleri cagirmali ?

berrayuslov

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
8
0
36
Adana
slm kızlr sizlere bişy soracaktım 2 haftaya kadar resmi nikahım varrr sizce resmi nikahta ne giyeyim ve kimleri çagırmalıyımmmmm

genelde takım gıyılır ..pantolon ceket veya etek ceket....vaya etek pantolon üstune şık bır bluz....ben çok klasık olmayan ceket-pantolon gıymiştim.....

Ben beyaz/krem uzun veya diz üstü bir elbise giyinmek istiyorum

Ama cornellanin dedigide güzel pantolon giyinmezdim ama :)

Krem rengi mini bir elbise tavsiyemdir..
1.derece (amca hala teyze ve arkadaşlar)akrabalar yeterlidir.
Sonrasında düğün yapacaksın anladığım kadarıyla..
Tebrikler,mutluluklar dilerim...

öncelikle şimdiden mutluluklar dilerim..
bence pantolan giymendense etek veya elbise giymen daha şık olur..
yüksek bel etek ve sık dökümlü bir üst giyebilirsin veya dar kesim dantelli falan bir elbise giyebilirsin ve açık renkleri tercih etmen daha şık olur...

öncellikle tebrik ederim cnm nikahta bence çeket gömlek pantolan yada etek birde topuklu ayakkabı süper olur ben kendi nikahımdada öyle giyeecem

Bence nikah için beyaz yada krem rengi elbise giy hatta minik de bir gelin çiçeğin olsun ki gelin olduğun belli olsun. Çağıracağın akrabaların da ceket pantolon etek pantolon giyip gelirler senin bir farkın olmalı. Hatta ben senin yerinde olsaydım hani şu kuş kafesi dedikleri saça takılan aksesuarlar var ya başıma ondan da takardım. Çok mutlu olun tebrik ederim.

Son düzenleme:
Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Nikah" başlığına taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…