nikah mı düğün mü derdi

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
kızlar ben istanbuldan izmire gelin gideceğim erkek tarafı nikah istiyordüğün yapmamaya karar verildi kendimizce ancak ben kendi şehrimde baba evinde de gelinliğimi giymek istiyorumo kadar arada kaldım ki anlatamam kınamı ufak çaplı bir eğlence şeklinde yapsam kına merasiminde gelinlik giyilir mi yardımlarınızı bekliyorum u karmaşa beni öldürecek

Benim kuzenim böyle yapmıştı kensi illerinde gelinlik giymişti sonra onu çıkarıp kına kıyafetleri giymişti kına yakılmış iki gün sonra da eşinin memleketinde düğünü olmuştu .

Tesadüfün böylesi :) Bende İstanbul'dan İzmir'e gelin gideceğim.. Ve henüz karar veremesekte düğün yapmayacağız sanırım.. Düşünce aşamasındayız yani..

Bir arkadaşım aynen böyle bir durum nedeniyle kınasında gelinliğini giymişti.. Sonrasında kına kıyafetlerini giymişti, kına yakılmıştı.. Bence giyebilirsin :)

Son düzenleme:

tek durumum ona bakıyor sanırım yoksa baba evinde gelinlik yüzü göremeyeceğim belliçok iyi düşünmek gerek kınayı daha kapsamlı hale nasıl getirebilirm acaba

nikah memuru salona gelebiliyorsa, kına nikah özet bir düğün olur istanbulda :) ama tabii gelinbaşı falan derken masraflarda artar.
kınada gelinlik giymek değil de direk düğün mantığıyla yapın bence. kınayı düğünde yakmış olursunuz hem gelebilecek olanlar istanbuldaki düğüne gelir, hem de gelinliğini de kınada giymek istediğin kıyafeti de giymiş olursun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…