• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Kıyılerken :(

Gelkalbime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
69
2
96
Edirne
Arkadaşlar benım daha değişik bır sorunum var...

Ne yazıkkı kekemeyım...Herkesın gozu onunde dugun salonunda olucak nıkahımız ve nıkah memuru sorular sorarken nası cevap verıcem bılemıyorum...Kalabalıkda kekemelık daha da artıyor...

Nıkah memuru ile konussak ana adı baba adı sormasada dırek evet faslına gecsek olurmu :)

13 gunum kaldı ve sadece bunu stres yapıyorum yada akısına mı bırakmalıyım bilemedım :KK43:

pratik yapın bol bol diliniz alışır diye düşünüyorum ana adı baba adı sorulmadan nikah kıyılmıyor

Akışına bırak. Neden takiyorsun ki? Sen sadece eşinin ayagina basmaya odaklan, gerisi boş ;-)

bazı nikah memurları nikahı kıymadan önce muhabbet etmeye çalışıyor gelin ve damadın heyecanını atması için

ama siz memurunuzla önceden konuşun

zaten anne baba adı ve evet demek birkaç saniye,

eğer ki anne babanızın adı da kısa kelimelerse kimse anlamaz bence kekelediğinizi

bol şans :KK73:

nikah memuruyla konuşun önceden. şimdi şöyle de bir durum var benim nikahımda anne baba adı dışında da bayağı sorular soruldu. espri mahiyetindeydi tabi bunlar. benim için çook eğlenceli bir nikahtı. evet dedikten sonra bir sürü sorulara cevap verip evlilik cüzdanını kapmaya çalışmıştık:) hatta eşitlik durumu olmuştuda memurumuzun kayırmasıyla bana verilmişti tabiii:) şimdi bunlar benim için eğlenceli güzel anılardı. ama senin için sıkıntılı olabilir. anne baba adı sormadan tabi olmaz. ama en azından bunlar dışında başka sorular sorulmamasını sağlayabilirsin diye düşünüyorum

Netten ızlıyorum bazı nıkahlarda sadece ısım soruyorlar...Dugun Salonunda olacagı ıcın benım belkı bızede sadece ısım sorarlar ınsallah amın :)

Arkadaşlar benım daha değişik bır sorunum var...

Ne yazıkkı kekemeyım...Herkesın gozu onunde dugun salonunda olucak nıkahımız ve nıkah memuru sorular sorarken nası cevap verıcem bılemıyorum...Kalabalıkda kekemelık daha da artıyor...

Nıkah memuru ile konussak ana adı baba adı sormasada dırek evet faslına gecsek olurmu :)

13 gunum kaldı ve sadece bunu stres yapıyorum yada akısına mı bırakmalıyım bilemedım :KK43:
Benim nikahımızda sadece isimlerimizi söyleyip kabul ediyor musunuz dedi nikah memuru evet dedik bitti:-)

hukuken sormasının anlamı yok bence, kimlikteki kişiler o kişilerse sadece evlenmeyi kabul ediyor musunuz sorusuna evet demeleri yeterli diye düşünüyorum...

Bana sorulmadı .. Anaam özendim bak şimdi :) bizimki pek sadesine kaçmış çakalll :) söylerseniz direk istiormusunuz die sorar.. Damatla yapıversin muhabbeti..
Bu arada nie takılıosunki, yani seni seven adamı rahatsız etmemiş bu kekemelik olayı nie başkalarından çekiniosun? O gün senin günün, boş ver başkalarını .. Ömür boyu mutluluklar inşallah

meraba kızlar benim düğünüm 19 ekim nikahımda dün oldu nikah memuru bana adımı bile sormadı adımı söyledi eşimin adınıda evlenmeyi kabul ediyomusun dedi o kadardı.espiri falan yaptı ben eşimin ayagına bastım bir daha bastırdı falan çok güzeldi

Back