B bukettttt Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2008 63 0 86 İstanbul 14 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bukettttt #1 arkadaşlar ben denizlide ikemetgah ediyorum nişanlım istanbulda nikah istanbulda olucak. benim burdan yapmam gereken bişey varmı.sağlık raporunu falan ordan berabermi alacağız?burdan almam gereken belgeler neler kıslarrr üff çok soru sordum acil yardım şekerler
arkadaşlar ben denizlide ikemetgah ediyorum nişanlım istanbulda nikah istanbulda olucak. benim burdan yapmam gereken bişey varmı.sağlık raporunu falan ordan berabermi alacağız?burdan almam gereken belgeler neler kıslarrr üff çok soru sordum acil yardım şekerler
D Dayf Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2008 150 1 0 Bursa 14 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bukettttt #2 merhaba canım alt başlığa bakabilirsin nikah işlemleri diye orda herşey var oku istersen.
B bukettttt Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2008 63 0 86 İstanbul 15 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bukettttt #3 Dayf .!.: merhaba canım alt başlığa bakabilirsin nikah işlemleri diye orda herşey var oku istersen. Genişletmek için tıkla... mersi canım çok zor gibi geliyo bu işler ayyy çok pinpiriklendim:)
Dayf .!.: merhaba canım alt başlığa bakabilirsin nikah işlemleri diye orda herşey var oku istersen. Genişletmek için tıkla... mersi canım çok zor gibi geliyo bu işler ayyy çok pinpiriklendim:)
you_know Ne bu neşe ? Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2009 18.455 103 413 15 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bukettttt #4 hiç korkma 1 saatte halloluo en azından biz öyle yaptık
B bukettttt Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2008 63 0 86 İstanbul 15 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bukettttt #5 ben şunu anlamadım ben denizlide yaşıyorum ama nişanlım istanbulda nikah istanbulda olcak denizli evlenme dairesinde bi işlem yapmam gerekiyormu?
ben şunu anlamadım ben denizlide yaşıyorum ama nişanlım istanbulda nikah istanbulda olcak denizli evlenme dairesinde bi işlem yapmam gerekiyormu?
you_know Ne bu neşe ? Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2009 18.455 103 413 15 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bukettttt #6 canım sen denizlide baglı bulundugun belediyeyi ara cunku heryerde değişiyor mesela benim nikahım mersinde oldu eşim istanbuldan bisürü belge almıstı belediyede evlenebilir raporu vermişti
canım sen denizlide baglı bulundugun belediyeyi ara cunku heryerde değişiyor mesela benim nikahım mersinde oldu eşim istanbuldan bisürü belge almıstı belediyede evlenebilir raporu vermişti
B bukettttt Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2008 63 0 86 İstanbul 15 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bukettttt #7 you_know .!.: canım sen denizlide baglı bulundugun belediyeyi ara cunku heryerde değişiyor mesela benim nikahım mersinde oldu eşim istanbuldan bisürü belge almıstı belediyede evlenebilir raporu vermişti Genişletmek için tıkla... mersiii cnm insan telaşlanıyo ya ama herşey olur gider öyle demek lazım dmi
you_know .!.: canım sen denizlide baglı bulundugun belediyeyi ara cunku heryerde değişiyor mesela benim nikahım mersinde oldu eşim istanbuldan bisürü belge almıstı belediyede evlenebilir raporu vermişti Genişletmek için tıkla... mersiii cnm insan telaşlanıyo ya ama herşey olur gider öyle demek lazım dmi