• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikah İçin Kıyafet Önerileri...

SouvveniR

❤+❤ = ❤❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
11.481
8.058
448
İstanbul
Nikah ayrı - Düğün ayrı zamanlarda olan arkadaşlar için bazı kıyafetleri eklemek istedim.
Bunlarda "kısa gelinlik" olarak nitelendirilen, genelde yurtdışında "rehersal - prova" yemeğinde giyilen elbiselerdendir.
Umarım beğenirsiniz ve sizler içinde güzel fikir olur, ben bunların modellerini ve duruşlarını çok beğeniyorum.
Nikah için bence gayet ideal kıyafetler...
$tobi-hannah-spring-2013-tai-wedding-dress.jpg $tobi-hannah-spring-2013-illusion-wedding-dress.jpg $tobi-hannah-spring-2013-dawson-blush.jpg $tobi-hannah-spring-2013-bratt-wedding-dress.jpg $tobi-hannah-spring-2013-bass-short-wedding-dress.jpg $tobi-hannah-short-long-hi-lo-running-wedding-dress.jpg
Fotoğraflar küçük durabilir, üzerine tıkladığınızda asıl boyutlarını görebilirsiniz... :34:

Canim elbiseler cok hos. Bende nikahım icin kıyafet arıyordum. Hatta topik bile actım....

Benim nikahım iki kişilik Yada 4 kişilik diyim.. Ben askim ve iki şahitlerimiz.
Cok abartılı da istemiyorum ozensizde istemiyorum. Bı tane kıyafet buldum nette sipariş verdim gelince eklerim buraya güzel olursa giymeyi dusunuyom :))

Canim elbiseler cok hos. Bende nikahım icin kıyafet arıyordum. Hatta topik bile actım....

Benim nikahım iki kişilik Yada 4 kişilik diyim.. Ben askim ve iki şahitlerimiz.
Cok abartılı da istemiyorum ozensizde istemiyorum. Bı tane kıyafet buldum nette sipariş verdim gelince eklerim buraya güzel olursa giymeyi dusunuyom :))
Şimdiden mutluluklar dilerim canım... Desene tam vaktinde açmışım topiği :)
Benim tavsiyem gelinlik tarzı (beyaz renklerde, şifonu olan veya olabiliyorsa hafif güpürlü fazla uzun olmayan) elbiseler çok hoş duruyor.
Hem sonrasında belki eşin ve şahitlerinizle ufak bir yemek yiyerek kutlayabilirsiniz, hem de günün anısına güzel fotoğraflar çekinirsiniz.
İnşallah istediğinden de güzel olur herşeyin...
Bir de şu tarz duvaklara bayılıyorum:

Şimdiden mutluluklar dilerim canım... Desene tam vaktinde açmışım topiği :)
Benim tavsiyem gelinlik tarzı (beyaz renklerde, şifonu olan veya olabiliyorsa hafif güpürlü fazla uzun olmayan) elbiseler çok hoş duruyor.
Hem sonrasında belki eşin ve şahitlerinizle ufak bir yemek yiyerek kutlayabilirsiniz, hem de günün anısına güzel fotoğraflar çekinirsiniz.
İnşallah istediğinden de güzel olur herşeyin...
Bir de şu tarz duvaklara bayılıyorum:

Duvakları eklemedim pardon :)))
$feahar1.jpg $bridalhat1.jpg $il_fullxfull_309447944.jpg $pill-box-hat.jpg $vb-461-mod2.jpg

Evet bu duvaklarda cok hosuma gidiyo. TSK ederim canim
Bakalım nasil bisi olacam;)

yaa süperler bzmde 12 gn sonra 1. evlilk yıl dönümümz farklı olsn istıorum önü kısa arkası uzun beyaz elbsler süper çok beendm ama nerden bulcaz :S:S

Evet bu duvaklarda cok hosuma gidiyo. TSK ederim canim
Bakalım nasil bisi olacam;)

Ne yaptın canım? Gönlüne göre birşey bulabildin mi?
Bizimle de paylaşırsın inşallah ;) İnşallah çok güzel olur...

yaa süperler bzmde 12 gn sonra 1. evlilk yıl dönümümz farklı olsn istıorum önü kısa arkası uzun beyaz elbsler süper çok beendm ama nerden bulcaz :S:S

Güzel bir düşünce, aynı zamanda arkadaşlara da fikir oluyor tabii ki.
Bu tarz elbiseleri ya diktirebilirsin veya yabancı bir kaç siteden satın alma imkanın olabilir.
Asos'un web sitesine bakmanı tavsiye ederim, orada bazen güzel elbiseler çok iyi indirimlere giriyor.
Fakat euro bazında satıldığı için, euro kurunu takip etmeni öneririm.

Butik mağazalara bakabilirsin aynı zamanda.
Hazır tamda düğün sezonu, eminim çok güzel birşey bulabilirsin. :34:

Canim nikahım iki kişilik. Yani biz ve şahitler. Ben sonunda kıyafetimi buldum gecen günde ayakkabısını aldım:))))
Elbisem fusya rengine yakın bir pembelikte ve ayakkabılarımda aynı renk aldım. Bügünde tâcımı aldım:)) tacım papatya tacı ve el çiçeğim bı tane papatya aynı zamanda nikah kalemim:))
Canim ben topik acmıştım ve orda elbisemi giyip çektim resmini. Bügünde ayakkabılarımı çekip kocam istersen bakabilirsin;))

Ne yaptın canım? Gönlüne göre birşey bulabildin mi?
Bizimle de paylaşırsın inşallah ;) İnşallah çok güzel olur...

Güzel bir düşünce, aynı zamanda arkadaşlara da fikir oluyor tabii ki.
Bu tarz elbiseleri ya diktirebilirsin veya yabancı bir kaç siteden satın alma imkanın olabilir.
Asos'un web sitesine bakmanı tavsiye ederim, orada bazen güzel elbiseler çok iyi indirimlere giriyor.
Fakat euro bazında satıldığı için, euro kurunu takip etmeni öneririm.

Butik mağazalara bakabilirsin aynı zamanda.
Hazır tamda düğün sezonu, eminim çok güzel birşey bulabilirsin. :34:

bzm yıldnümümz oldu tatlım bak resim eklim çok eğlendk çok gzldi değişk oldu:))
$536303_10150876869637632_1156636543_n.jpg $550969_10150984837324391_345446503_n.jpg $318210_10150984771744391_813044390_9858419_236711347_n.jpg

Canim nikahım iki kişilik. Yani biz ve şahitler. Ben sonunda kıyafetimi buldum gecen günde ayakkabısını aldım:))))
Elbisem fusya rengine yakın bir pembelikte ve ayakkabılarımda aynı renk aldım. Bügünde tâcımı aldım:)) tacım papatya tacı ve el çiçeğim bı tane papatya aynı zamanda nikah kalemim:))
Canim ben topik acmıştım ve orda elbisemi giyip çektim resmini. Bügünde ayakkabılarımı çekip kocam istersen bakabilirsin;))

Gördüm canım elbiseni, hatta buraya da ekliyorum...

attachment.php

Harika ya bayıldım... İnşallah çok mutlu olursun canım...
Fotoğraftaki sensin değil mi? Elbisen hakikaten çok şıkmış ve çok yakışmışşşş... :16:

Gördüm canım elbiseni, hatta buraya da ekliyorum...

attachment.php

Harika ya bayıldım... İnşallah çok mutlu olursun canım...
Fotoğraftaki sensin değil mi? Elbisen hakikaten çok şıkmış ve çok yakışmışşşş... :16:

Cok TSK ederim canim. Evet resimdeki benim:) iste küçük detaylar kaldi onlarida hazırladım gibi bakalım;)

saol cnm ilk yıldönümüz olduğu için özel olsun istedim 300e yakın foto çekildik akşamda sortieye yemeğe gttik çok gzldi darısı diğer yıllarımızın başına:1:

Ne güzel ya, senin adına çok sevindim.
Güzel bir arşiviniz oldu desene :)
Amin amin, darısı bizlerinde başına inşallah... ;)

Cok TSK ederim canim. Evet resimdeki benim:) iste küçük detaylar kaldi onlarida hazırladım gibi bakalım;)

Rica ederim. Hakikaten çok yakışmış elbise.
İnşallah çok mutlu olursunuz, nikah fotolarını da eklersin değil mi? :)

Back