Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nikah icin bunlari almayi planliyorum,sence nasil?

canim elbise cok sik ama gunluk bir elbise ic nisan nikah vs icin biraz basit. anliyorum kutlama vs olmucak gencler eglenmeye gidilcek diyorsun ama yinede biraz daha sik olupta abarti olmayan kiyafetler var bence

arkadaşımızın nikahı olmuş, hamile bile kalmış bebek nerdeyse doğacak gibi görünüyor...:roflol:

elbise iide nikah için olmazzzzzzz .sok günlük kullanımlık elbise.ayakkabının yanında sönük kalmış

arkadaşımızın nikahı olmuş, hamile bile kalmış bebek nerdeyse doğacak gibi görünüyor...:roflol:

bende aynısını dicektim ben benden önce davranmışsın kaydirigubbakcemile3 biraz tarihlere dikkat etsek hiç sorun kalmıcak hihoyyyt

sılam ya bu senmısın acaba kafam dondu sen evlenmedınmı zaten yada baskasınla karıstırıorum beynım dondu nık aynı altakı tabloda aynı

ayyyy... bunlar çok güzel canım, senin siteye koyduğun ayakkabıyı çok beğendimmmm...

ayyyy canım bence cok sade ilk defa evlniosun ve güsel bişey olsun yani ama yinede sen bilirsin:)şutarafagitti

tatlim elbise cok güzel cok hos ama nikah icin bence pek uygun degil daha degisik daha özel birseyler giysen, önerin varsa ekle yorum yapalim yine

dogruyu soylemek gerekırse elbısede ayakkabıda harıka ama nıkaha uygun olur mu orası tartısılır.

arkadaslar fikirleriniz icin tsk ederim.. geldi gecti ..nikahimda baska birsey giymis oldum.
ayakkabilarimi burda almanyda almistim.. 9,99 € ya.. farkli renkleri var,sari kirmizi vs. vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…