• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Hediyeliği

NewbieMommy

🧸✨️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
2.682
3.021
133
33
Kızlar iyi geceler normalde konunun yeri burası değil farkındayım ama lütfen taşımayın:dua: çünkü ''düğün hazırlıkları'' topiğinde aktif olan pek kimse yok bu nedenle yardımcı olabilecek kimsede yok.. :KK12: 2020 Temmuz gelini olacağım nikahımızda düğün esnasında salonda olacak dağıtmalık hediyelik istiyorum ama magnet gibi gereksiz olan bir şey düşünmüyorum. Nişanımda da kendim makrome anahtarlıklar yapmıştım kullanılabilecek birşey olsun diye. Fikirlerinize açığım.. :KK200:

Kızlar iyi geceler normalde konunun yeri burası değil farkındayım ama lütfen taşımayın:dua: çünkü ''düğün hazırlıkları'' topiğinde aktif olan pek kimse yok bu nedenle yardımcı olabilecek kimsede yok.. :KK12: 2020 Temmuz gelini olacağım nikahımızda düğün esnasında salonda olacak dağıtmalık hediyelik istiyorum ama magnet gibi gereksiz olan bir şey düşünmüyorum. Nişanımda da kendim makrome anahtarlıklar yapmıştım kullanılabilecek birşey olsun diye. Fikirlerinize açığım.. :KK200:
Ben sukulent vefidan topu alip dagitmistim.

Kinam icin ben herkese bileklik yaomistim sonra toptan ufak kilo akide sekerine benzer renkli kalpli şekerler alip paket etiket yapmistim herkes cok begenmisti 150 adet icin 100tlye falan mal olmustu galiba

Makrome yapsaydiniz makrome anahtarlik derdim ama yapmışsıniz size fikir olarak mesaj atıyorum kendi sayfami 😊

Back
X