G
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle fikir harika,geçen yıl duymuştum öyle yapıldığını.o zamandan beridir kesin fikrim nikah fidanı.Nişanlımada söylediğimde çok beğendi. nereden alacağımıda belirledim ,süslemelerini tek tek yapmamız gerekecek ama olsun oda zevkli olur kaydirigubbakcemile5
Çok güzel bir fikir cidden, anlayana..
nişanlımın akrabalarına bundan gönderdiğimizi düşündüm de.. küfür ederler adama![]()
1 ay sonra nikahım var bende Nikah Fidanı tercih ettim:)
çok güzel bir tercih olmuş arkadaşım tebrik ederim milletin beğenip beğenmemesini takma senin nikahın senin tercihin boşver ....
bence çok güzel.......
Bence biraz nikah şekeri birazda bunlardan hazırlanabilir dileyen dilediğini alır böylece görürüz bizde çevremizdeki duyarlı insanları bence yaşlıların hoşuna gidicektir bu fidanlar.
Çok güzel bir hediye bence
Çok güzel bir fikir geçenlerde annemlere gittikleri bir düğünde verilmiş bağa diktik hemen :) hem kalıcı hem de faydalı! İlk kez gördük ve çok hoşumuza gitti. Aman ne derler diye düşünmeye de gerek yok çünkü böyle durumlarda herkesi memnun etmek çok zordur verdiğiniz nikah şekerini de beğenmeyenler olacaktır.
Şimdi ağacımız bağda büyüdüğü zaman bu ağaç onların dye hatırlıcaz çifti biz :))