Nikah Fidanı

kesinlikle fikir harika,geçen yıl duymuştum öyle yapıldığını.o zamandan beridir kesin fikrim nikah fidanı.Nişanlımada söylediğimde çok beğendi. nereden alacağımıda belirledim ,süslemelerini tek tek yapmamız gerekecek ama olsun oda zevkli olur kaydirigubbakcemile5

kesinlikle fikir harika,geçen yıl duymuştum öyle yapıldığını.o zamandan beridir kesin fikrim nikah fidanı.Nişanlımada söylediğimde çok beğendi. nereden alacağımıda belirledim ,süslemelerini tek tek yapmamız gerekecek ama olsun oda zevkli olur kaydirigubbakcemile5

eğer nasip olup evlenirsem bende yaptırıcam çikolata şeker kaloriden başka ne işe yarıyo ki şuan da ülkemiizin dünyamızın çocuklarımız için en önemli ihtiyacı bi de hiç değilse ölüp gidince arkanda ağacını bırakırsın biri teşkkür eder elbetbilmiyorumkismile

hem yolda gi,derken arabyı durdurup yolun kenarına diksende kimsenin bi şey diyeceğini de zarar vericeğini düşünmüyorum herkes sonun anladı ağacın deeğerini:enbuyukkk:

çok hoş da millet şuna bak, odun verdi bize der
ama fikir kesinlikle çok güzel
lösevin falan da böyle ürünleri var
onlara da bakın derim ben

Çok güzel bir fikir cidden, anlayana..
nişanlımın akrabalarına bundan gönderdiğimizi düşündüm de.. küfür ederler adama :D

Çok güzel bir fikir cidden, anlayana..
nişanlımın akrabalarına bundan gönderdiğimizi düşündüm de.. küfür ederler adama :D

ohaoldumsmileohaoldumsmiledelikafaduldendelikafadulden öyle demezler heralde kimse demezler demibilmiyorumkismile

çok güzel bir tercih olmuş arkadaşım tebrik ederim milletin beğenip beğenmemesini takma senin nikahın senin tercihin boşver ....

çok güzel bir tercih olmuş arkadaşım tebrik ederim milletin beğenip beğenmemesini takma senin nikahın senin tercihin boşver ....

yani ben ve eşim beğendikten sonra gerisi çoktan tınnnzemuszemus. hem millet eleştirici için geldiyse altın kasede sunsan yinede şurası kötü derler:kahve:

Bence biraz nikah şekeri birazda bunlardan hazırlanabilir dileyen dilediğini alır böylece görürüz bizde çevremizdeki duyarlı insanları bence yaşlıların hoşuna gidicektir bu fidanlar.

Bence biraz nikah şekeri birazda bunlardan hazırlanabilir dileyen dilediğini alır böylece görürüz bizde çevremizdeki duyarlı insanları bence yaşlıların hoşuna gidicektir bu fidanlar.

evet haklısınız hem şeker hem fidan güzel fikirmiş isteyen istedğinden alır:114:

Çok güzel bir hediye bence

bencede :71:

Çok güzel bir fikir geçenlerde annemlere gittikleri bir düğünde verilmiş bağa diktik hemen :) hem kalıcı hem de faydalı! İlk kez gördük ve çok hoşumuza gitti. Aman ne derler diye düşünmeye de gerek yok çünkü böyle durumlarda herkesi memnun etmek çok zordur verdiğiniz nikah şekerini de beğenmeyenler olacaktır.
Şimdi ağacımız bağda büyüdüğü zaman bu ağaç onların dye hatırlıcaz çifti biz :))

Çok güzel bir fikir geçenlerde annemlere gittikleri bir düğünde verilmiş bağa diktik hemen :) hem kalıcı hem de faydalı! İlk kez gördük ve çok hoşumuza gitti. Aman ne derler diye düşünmeye de gerek yok çünkü böyle durumlarda herkesi memnun etmek çok zordur verdiğiniz nikah şekerini de beğenmeyenler olacaktır.
Şimdi ağacımız bağda büyüdüğü zaman bu ağaç onların dye hatırlıcaz çifti biz :))

ne güzel bi ağaç kattılar doğaya:52:.Evet herkese beğendiremezsin Çınarağan Sarayındada yapsan Belediye salonundada yapsan insanlar illa bir kusur bulurlar çokda takmayacan artık:51:

Back