Nikah Fidanı

backwood

Sakin ol şampiyon!!!
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
4.714
39
688
arkadaşlar artık yeni trend nikah fidanları bence çok güzel bir hediye şeker çikolata yerine bir fidanınız olsun hele ki bu küresel ısınmada (aynı reklam gibi oldu :) )

kybele401.jpg

2.3tl

kybele104.jpg

2.5tl

kybele126.jpg

2.5tl

kybele113.jpg

3.17tl

kybele122.jpg

6.5tl

2.5 tl

bu da çicek tohumu

arkadaşlar ürünleri

xxxxxxxxxxxx site adresi vermek yasaktır

adresinden aldım

Son düzenleyen: Moderatör:
saol bakmışınınz ama kimse beğenmedi heralde kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

yha zaten ne kadar pahalı bi şeker bile yapılsa bizim milletimiz kusur bulmaya bayılıyo maden kusur bulcaklar bari buna bulsun.bi yerde dikili bi ağaçları olur demi ama :1closedeyes:

bence mükemmel bi fikir...nikah şekerinin kime ne faydası var ki atılıp gidiyo.fidan çok ince bi düşünce aslında ama onu anlıycak ince insanlar olması lazım konukların ...biraz cesaret ister bunu yapmak ama ben de düşünücem....

çok ilginç bir paylaşım tşkler ama biraz pahalı olur

Bencede çok güzel bi fikir fakat bunu anlycak konuklar lazım tbkide herkezin dediği gbi..
Aa bu ne böyle bide bunumu taşycas elimizde gbi saçma sapan yorumlar yaparlar kesn dengesiz bizim insanlarımız mutlu olmayı bilmiolar..
Ama insanlarn ne düşünceğini kafama takıp karar vermem düşüncem bunu iyi fikir teşekkürler..

aslında fikir süper çok sevdim. ama şöle bi sorun var sonuçta büyükşehirde yaşıyorum. şöle bodrum ayvalık.. olsa hadi neyse ama adam alcak bu ağaçları götürecek balkonuna atacak dikmek için yer yokki. kısacası bi işe yaramıcak.
o zaman bende şöle bişey önereyim küçük saksıda çiçek hattaaaa küücük kaktüslerden versek nasıl olur hem espirilide olur.

Back