hanımlar biz düğün yapıcaz nikahımız bir hafta önce kıyılcak tahminen , geçen bir düğün için abiye bakarken kartonda bir abiye gördüm tam gelinlik formunda ve kalbim bunu nikahında giy nikahında giy diye çarmaya başladı
aklım ise kız deli, nikahta üç beş kişi olcak usulen kıydırıp geleceksin düğününü bekleyeceksin ne yapcan bunu dedi ve benim aklım çok karıştı. nişanlımda çok istiyosan alalım dedi o dakika etiketine baktım ve 780 küsür etiketi görünce aman bi şey olmasın toz falan değer diye direk astım yerine
ama hala içimde
abiye, straplez diz boyundan az kısa beyaz işlemesiz arka kısmında da gelinlik gibi tülden uzun (inşallah anlatabildim) önü kısa arkası uzun yani
http://d.haber3.com/gallery/23187/1.jpg işte bunun gibi çok benziyo, kendi kendime söyle düşündüm staplez bu formda bir elbise alsam terzide arkadaki parçayı eklettirsem daha uygun fiyata mal etmez miyim 100 200 gibi ....
sizce nikah için böyle bi şey mi giyeyim ben giymek istiyorum ama annem babam kimse olmıcak ki günlük kıyafetinle git dio ama bende kimse için değil kendim için giymek istiyorum hem fotoğraflarda çok sık olur ne dersiniz yardım