• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah nikah elbisem yardım

kskada

Guru
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
2.269
726
363
merhaba kızlar bir ay önce 5 buçuk senelik ilişkimizde ilk adımımızı attık ve nişanlandık geçen haftada nikah günümüzü aldık 7 mart :16:neden bu kadar erken çnkü tayin durumum var düğün ağustos gibi düşünüyoruz evet sorum şu ki nikah elbisemi aldım altına nasıl ayakkabı olur fikir vermenizi istiyorum elime çiçek almalımıyım oda nikahı ve en fazla 10 kişi olcak saçımı nasıl yaptırmalıyım yardımcı olursanız sevinrim :54:
$CAM00498.jpg

beyaz olmasaymış bence..sonuçta gelinlik de beyaz ..
çiçek gerek yok..saç makyaj her türlü olur ...aklında birşeyler vardır..

elbisem beyaz değil krem düğünümede daha çok var

Son düzenleme:
elbisem beyaz değil krem düğünümede daha çok var

Merhaba,

Siz gelinsiniz, siz beyaz giymeyeceksiniz de kim giyecek:23: Güle güle giyin, şıkmış da.. :)
Ayakkabı da lame taşlı tarzda olabilir, elbisede de taşlar var. Saç da abartı olmayan alttan romantik bir topuz şeklinde hayal ettim elbiseyle..
Şimdiden hayırlı olsun:16:

Merhaba,

Siz gelinsiniz, siz beyaz giymeyeceksiniz de kim giyecek:23: Güle güle giyin, şıkmış da.. :)
Ayakkabı da lame taşlı tarzda olabilir, elbisede de taşlar var. Saç da abartı olmayan alttan romantik bir topuz şeklinde hayal ettim elbiseyle..
Şimdiden hayırlı olsun:16:

teşekkür ederim canm ayakkabımı pembe aldım:52:rengi çok tatlıydı napıyım makyajımıda hafif pembe tonlarında yaptırmayı düşünüyom saçımıda dediğin gbi topuz olur herhal ya :23:
saol canm amin inşallah:16:

Back