Nihayet bende 'Hamileyim' diyenlerden oldum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi eMn_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eMn_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
20
0
36
İstanbul
Eveet aslında bu haberi gelip sizinle paylaşmakta birazcık geç kaldım...Aslında buraya girip her annenin 'gebelik belirtilerini' ve 'gebe kalmak için yöntemleri' okurken hamile olduğum haberini aldığım anda bende hemen yazarım diye düşünmüştüm ama öyle olmadı ( Lütfen kusura bakmayın)..05 Temmuz 2012 en mükemmel gün 'bende anne oluyorum' çok çok mutluyuz rabbimde bozmasın inşallah.. Hemen sizinle paylaşamamın nedeni ise aşırı bulantılı geçmesi ilk 4 ayımın sürekli serumlar..aciller...serumlar... Neyseki çok şükür geride bıraktık o günleri :)

Şimdiiii en önemli kısım gebelik belirtilerim ve bunun için neler yaptığım...en önemlisi ben her zaman ortalama 60 kiloda olan biriydim ama hamile kalmadan önce sanırım birazda stresten çok kilo almıştım ve 72 (!) kilo olmuştum... Artık hamile kalamadığım için ağlamayı bırakacak ve sıkı bir diyet yapıcaktım! o ay hemen başladım ve 2. bir adımım ise yumurtlama günümden 5 gün önce ilişkilere başlıcak ordan itibaren gün aşırı gidecektim bilmiyorum onunla alakası varmı ama denemekten ne çıkar :) devaam.. Hemen o ay 3-4 kilo verdim ve hep pozitiftim..ve cidden içime doğmuştu...Adet günüm geçti ama hemen test yapmadım çünkü ağlamak istemiyordum 1 hafta bekledim..Sonra test yaptım veeee..ÇİFT ÇİZGİİİİ hemde çok net :) ama tabiki asla emin olamıyordum çünkü başka hiiiçbiiiir belirtim yoktu...sadece kirpiklerim biraz karışmıştı o kadar...Ne gögüslerde aşırı şişlik ne kasık ağrısı...hemen doktorumdan randevu aldım ama 2 hafta sonraydı...Sabredicektim ve ettim gittiğimizde 6 haftalıktı bebeğiiiiimmm Şimdi ise 20 haftalığız ve bir oğlumuz olacağını öğrendik... Umutla, istekle, aşkla hamile kalmayı bekleyenleri yle iyi! anlıyorumki... Sizin için ve çevremde isteyen herkes için sürekli dua ediyorum.. Rabbim hamile kalmak isteyen herkes bir an önce nasip etsin.. Hamilelerimize ve banada sağlıkla kucağımıza almayı inşallah :) Sevgiler Emine :)

Allah bağışlasın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hem senin bebeğini hemde bebek bekleyen annelerin bebeklerini

Tebrikler canim,Allah saglicakla kucagina versin yavrunu.

kac ay denemeden sonra oldu canim?

sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben de tam 10 aydır bekliyorum henüz gelmedi miniğim...inşallah buraya "hamileyim" yazmak bana da nasip olur

Tebrikler canim,Allah saglicakla kucagina versin yavrunu.

kac ay denemeden sonra oldu canim?

Hepinize çook teşekkür ederim rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)

Ben aslında geçen sene şubat ayında da hamile kalmıştım ama bebeğimin kalbi durmuştu 3 aylıkken... onun üzerine hiç korunmadık ama 7-8 ay denemeden sonra diyebilirim :)

Son düzenleme:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Ve isteyenlere bizlere de nasip etsin.. çok yoruldum artık beklemekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…