Gelinlik Modelleri Nihayet ben de seçtim gelinlğimi oh be

Çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için.Yakında biz de katılıcaz bakalım evliler kervanına :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelinliği erken seçtim sayılır ama bu düğün hazırlıkları telaşıyla durmadan değişikliğe uğrayacak gibi geliyor zavallı gelinliğim ya. Başlamışım bile stresten kilo vermeye...

Kızlar ilk sayfada benim gilinliğim var bana göre dikiliyor ama ben azıcık süsü seven biriyim yani pırıltıyı falan severim sizce etek uçlarına taşlar attırsam abartı mı olur? ya da etek uçlarını ara ara gümüş simli tüllerle geçseler fazla mı olur? bi fikir verir misiniz.

Uzun zamandır forumda hoşuma giden bir gelinlik görmüyordum, zevkle baktım gelinliğine..Tam benim tarzım..Ama üstü gayet gösterişli olduğu için altlara sim, taş ekletme derim ben, saçın da salık olacağı için göz yorar diye düşünüyorum.Hayırlı uğurlu olsun çok zevklisin :asigim:

hımm sen de benim gelinlikçim gibi düşünüyosun yoksa o musun delikafadulden
o da aynı fikirde canım üstü zaten gösterişli aşağısına simli tül atarsam boğar diyo karar veremedik ben de sizlere sorayım dedim. Sanırım abartmasam daha iyi olcak ozaman :)

canım bayıldımm.... sana direk mutluluklar diliyorum ben şimdiden kaydirigubbakcemile3... yorum yapmaya hiç gerek yok gelinlik harkulade... :lepi:

Çoook teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Artık içime tam olark sindi.

Gelinligin cok hos canim gule gule giyin sacini acik birakirsan daha hos durur bence lule lule cok guzel gider mutlu olursunuz insallah:)

üst kısmı wawww dedırttı bana .. ama alt kısmı o kadar değil ..

Ama eminim ki siz beğendiyseniz size yakışan budur, ve çok güzel gelin olucaksınızdır ..

Allah mesut etsin

üst kısmı wawww dedırttı bana .. ama alt kısmı o kadar değil ..

Ama eminim ki siz beğendiyseniz size yakışan budur, ve çok güzel gelin olucaksınızdır ..

Allah mesut etsin

valla üst kısmı hala aynı ama alt kısım baya bi değişti :) taşlar eklendi kullanılan kumaşın sıklık oranı değişti bi kaç yerine sırf taştan oluşan yaprak figürleri eklendi şimdi ki haliyle provadayken içeri biri girince bile direk benim gelinliğimi denemek istiyor. :) Eteğini kat kat saten ve tülden yapıyor gelinliçim etrafınada gümüş işlemeler çekiyor burdadki eteğe tek benzeyen yanı kabarıklığı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…