Gelinlik Modelleri Nihayet ben de seçtim gelinlğimi oh be

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
Temmuzda düğünüm var arkadaşlar gelinlikleri araştırdım baya ama anladım ki fiziğinize en yakışan gelinlik, doğru gelinliktir. Ben 1.65 boyunda 48 kiloyum belim de ince. Üstümde en hoş duran model bu oldu sadece etek kısmına taşlar ekleticem azıcık süse düşkünüm de :) yorumlarınızı almak isterim.Şimdiden teşekkür ederim. He bu arada saçıma da karar verdim gibi o modeli de ekliyorum topuz sevmiyorum saç rengim modeldeki ile aynı. hatta modeldeki kızla baya benzeşiyoruz, bana açık saç seven bir gelin için hoş bir model gibi geldi.

eteğini değiştirmeye karar verdim üstü ve altı böyle olacak.

Eklentiler

• $gelinlik (18).jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun tatlım çok sevdim.. üzerinde görmek için bekliyorummopuyorumnanaktan

Aslında benim üzerimde daha kabarık duruyor ama burdaki modelin üstünde az kabarık durmuş gibi.

gusel..çok yakısacaktır emınım...gule gule gıy...
bır yastıkta kocayın ınşallah..:lepi:

Fikrini belirten herkese çok teşekkür ederim dikilmeye bşlandı etek kısmını da ışıltı ve taş ekleyeceğiz böylece bitmiş olacak.

hayırlı olsun üstü güzel ama altı daha güzel olabilir bence
evet baypipo öyle fikir belirtip kaçmak yok :) altı daha güzel nasıl olabilir temmuza kadar vakit var değişiklik yapabilirim güzel fikirleriniz varsa neden olmasın:) mesela daha mı kabarık olmalı ya da eteğindeki kat kat tüller daha mı iri olmalı?

gelinlik tamam da bakalım damatlık için ne kadar uğraşçaz :)

canım tebrikler...Allah utandırmasın cok guzel bır gelınlık...Acaba bu gelınlıgın alt kısmına ne diyorlarr ?

canım tebrikler...Allah utandırmasın cok guzel bır gelınlık...Acaba bu gelınlıgın alt kısmına ne diyorlarr ?

teşekkür ederim canım. açıkçası özel bir adı var mı bilmiyorum ama gelinliğimi diken moda evindeki bayana kat kat tülden oluşan bir etek istediğimi söylemiştim o da katlı fırfır etek yazmıştı not defterine modeli için. Bazı modellerde etek elle sıkılarak şekil veriliyomuş ama bu modelde tüller kat kat eklenerek dikiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…