Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler güley. ne mutlu sana. inş bizide nasip olurda kalp atışlarını duyarız. bende iki hafta geçsin diye bekliyorum. içini rahat tut. stres yapma kendine bebeşinin kalbi hiç durmayacaktır öyle düşün. bu arada ark.lar nasıl duyuyorsunuz kalp atışlarını?
Valla canım ben saat 12.00 dan itibaren 7 haftalık hamişim ama şimdiden 2 kilo almışım!Bir ara hiç doymuyordum,ama şu anda canım pek birşeyler istemiyor!Zaten hamişken sık ama azar azar yemek gerekiyormuş,bebiş sıkışmasın diye
Bende 2 hafta sonra gidicem doktora ama zaman inadına yavaş yavaş ilerliyor!Keşke şu aletler uyguy fiyat olsaydıda eve de alsaydık yaaa sırnaşık şey her dakika bakardık valla laelaelaelaelae
canim ya keske ucuz olsa da alsak o zaman hergun ben ultrasona girerdim heralde:roflol: insan merak ediyor..
kiloya gelince (gelmesek iyi olurdu ya:roflol:) neyse ben de galiba 1-2 kilo aldim belli yani...ve karnim cikti...artik hamile kiyafetlerine bakicam..
senin de cikti mi karnin???
günaydın arkadaslar.bende 6+4 hamileyim ama benm de karnım cıktı.sanmayın ki bu bebek degil.uzman tv de anlatıyolar.hamilelik baslayınca bagırsaklar yavaslıyormuşve gaz oluyormus.karnımızda gazdan dolayı şişiyormuş.annede bunu bebek sanıyormuş.daha ilk gebeliklerde 4-5 aya kadar hiç karnın belli olmuyormuş.yani o karnı bebek sanmayın kızlarkafamçokkarıştı.bende öle sanıyordum ama daha bizim bebekler milimetrelerle ölcülüyoo kesesiyle beraber.nasıl bellli olabilirki?:roflol:tabi eninde sonunda belli olacak o bebişler inşallah
Canim 15 Gün Sonra Inşallah Daha Daa çokkk Mutlu Olursunn...
günaydın arkadaslar.bende 6+4 hamileyim ama benm de karnım cıktı.sanmayın ki bu bebek degil.uzman tv de anlatıyolar.hamilelik baslayınca bagırsaklar yavaslıyormuşve gaz oluyormus.karnımızda gazdan dolayı şişiyormuş.annede bunu bebek sanıyormuş.daha ilk gebeliklerde 4-5 aya kadar hiç karnın belli olmuyormuş.yani o karnı bebek sanmayın kızlarkafamçokkarıştı.bende öle sanıyordum ama daha bizim bebekler milimetrelerle ölcülüyoo kesesiyle beraber.nasıl bellli olabilirki?:roflol:tabi eninde sonunda belli olacak o bebişler inşallah