gözün aydın arkadaşım bol bol yat ve dinlen hiç birşey olmaz allahın izniyle
canım benim tebrikler ne mutlu sana bebişin kalbinii duydun :) inşallah hayatım sağsalim hayırlısıya kucağına almanıda nasip eder allah.gönlünü ferah tut canım.tabikide dua ederiz canım.bol bol dinlen hayatım olurmu???
canım merhaba benimde bebişimi gördüğümde 6+2 günlüktü kalp atışını ben göremedim ama doktor gördü beni 2 hafta sonra çağırdı bebğin kalbini dinlemek için.yanlız ben şu an 7 haftalık oldum bu cuma günü gidicem o zaman 7+3 oluyorum inşallah bende duyarım doktor bana dinletememişti çünkü daha çok ufak dinleyemezsin demişti son gittiğimde.korkma geç ve erken dölleneme sorun olmaz bende de erken döllenme oldu çünkü 4+6 günlükken gittiğimde ultrason 5+5 günlük gibi gösteriyomuş kesemi çok ufak görmüştüm o zaman.korkma yani normal Allah tamamına erdirsin inşallah seni beni ve tüm hamişleri
hadi gpzunaydin canim Allah tamamina erdirsin insallah...
kanaman de insallah biter canim...nasil cok guzel bir duyguymus degil mi??
ben bazen dr cagirmadan gidiyorum minikkusumu gormek icin,,:)))))
Allah herkese yasatsin insallah...
hic korkma canim benim bebeginin kalp atisini duyduysan kanama durur nasilsa..sen kendini yormamaya calis...insallah hersey diledigin gibi olur..
çok sağol canım inşallah bana da duymak nasip olur.o yüzden için rahat oldun geç döllenme konusunda Hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah .a.s.
Gözün aydın canım:hiç böyle şeyleri düşünme bile.15 gün sonrada atacaktır bebeğinin kalbi.İçini ferah tut.Kucağına da alırsın hayırlısıyla inş.
çok sağol canım inşallah bana da duymak nasip olur.o yüzden için rahat oldun geç döllenme konusunda Hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah .a.s.
insallah canim hayirlisi olsun bebegin saglikli olur insallah..
İnşallah arkadaşım!İşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini
kardelencim nabersin yaŞeniz yine ayni saatte burdayiz bakiyorum..:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?