Nihat Doğan'dan şaşırtan Tarkan tweeti

Ajdar aklıma geldi.. hani dünya devi olan hiperstar. Farkı ne ki bu insanımsinin? Tarkan'la kiyasliyor kendini bi de.. guler misin aglar misin... hala erkekligi üstünlük olarak gördüğünü vurguluyor yazık ki ne yazık. ..

Kız ajdar nihat dogana oyle bir gönderme yapmışki ölürsün gülmekten..

Adamin istedigi de tam olarak bu.Hepimiz bu tongaya dusup konuya dahil oluyoruz.

Delikanlıymış pehh ..
Bu da delikanlıysa, kendini adam sanıyor bir de ..
Dikkat çekmeye çalışıyor .
Yorum çok doğru tepki oluşturacak paylaşımlarla gündemde kalmaya çalışan twitter balonu tam olarak .

tarkan kaç yıldır bu piyasada ?
sen kaç yıldır bu piyasadasın?
tarkan neler yaptı ?
sen neler yaptın?
tarkan hangi polemikle çıktı gündeme oturdu ?
sen kimlerle sevgili olarak hangi polemiklerle çıktın 1 günlük gündeme oturdun ?
tarkan neler üretti?
sen neler tükettin ?
hadi ordan hadsiz
ayrıca sende demekki mini etek giyen herkese tecavüz etmekmi istiosun anlamadım orayı pek :p

bu adam normal değil nereden prim yaparım da yaranırım diye bakıyor. Hükümete yanaşıyor çıkarı için. Yok kendisi yazmamış da, yok paralel devletin tuzağıymış hacklenmiş de. Yahu hack olsa neden silsinler tweeti hemen hesabı ele geçirenler? sen o zaman sana adaya da gitme bikinili kızların yanına dendiği zaman attığım tweetle ne alakası var dedin kendin yazmadıysan neden öyle dedin. Yok annesiyle resim çektirmeler. Tarkan'ın tırnağı olabilir mi acaba. Seda Sayan ile ayrıldığından beri bir tek albümü yok konuşuyor hala ya onu da Seda yapmıştı zaten. Ne üretiyorsun ne işin var acaba boş gereksiz insan.

bide okadar yazdı yazdı sonra paralel devlet beni hackledi ben yazmadım dedi televizyonda ilk inkar etmedin paralel devlet beyninimi ele geçirmişti anlamadım

Tarkan ne derse doğru der .Haza beyefendi bir kişiliktir .

Paralel devletin senle ne işi olur be? Öyle bi devlet de yok ya.. Bu adam iyice kendini fasülyeden saymaya başladı.

Paralel devletin oyunuymuş . Seni kim adam yerine koyupta ugrassın . Adamin yemedigi tokat kalmadı hâlâ saçma sapan twet atıyor. Bencede biri alsın şunun elinden telefonu .

Tüh tüh çırpınıp duruyor, kime saracağını şaşırdı, şuraya yazmak bile gereksiz aslında, bir kere dedim yine diyorummmmm sen yoksun aslında:KK59:

X