nihat doğan sakal gibidir siz kesersiniz ama o daha gür çıkar.
misak-ı milli sınırları içerisinde hiç kimse nihat doğan yalancıdır diyemez.
türkücülerin çoğu ilkokul mezunu ben lise mezunuyum dolayısıyla daha kültürlüyüm.
benimle olmak, beni yaşamak çok zordur. ben aşık olunca yemeden içmeden kesilir, 24 saat su içerim.
avrupa ve anadolu koyunu arasındaki farkı gözüne bakarak anlarım.
aşk varsa kalbinde, koyun sana yar gelir. aşk bitmişse kalbinde, yar sana koyun gelir.
yurtta sulh barışta sulh
ilim deryasından ilim ettim talep dediler ki ilim en son gelir önce edep önce edep arkadaşlar.
edepsiz ilim insana kıyan bıçak gibidir edepli ilim ise insan kurtaran bıçak gibidir.
Bu bir savaştır ve benim de bu savaş filmindeki rolüm sakat sinektir.Sakat sinek olmayı bildiğim gibi Ebabil Kuşu olmayı da iyi bilirim.
ibrahim abi ibrahim abi mi oldu
Benim yurdumun koyununun yediği otlar bile başkadır.
eğer ki ruhlarımızı ortaya koyacaksak, Allah'ımın üzerine yemin ediyorum, senin ruhun, benim ruhumun önünde diz çöker tövbe ister!
bakııın! burası çok önemli. sen zaten, sen zaten bizi, burada hiçbir zaman buraya almamışsın, fırsatını da buldun yaa, fırsatını da buldun ya, fırsatınııı. o biliyor fırsatını.
beni çok iyi bilen çok iyi biliyor.
türkiye'nin en büyük aşiretinin çocuğu olduğumu biliyor musunuz? ben türkiye'nin en büyük aşiretinin bir üyesiyim.benim 200 bin akrabam var.
bizim devletimiz bizim vatandaşlarımızı getiriyor. nereden? libya'dan. neyle? gemilerle...demek ki libya'da deniz var...ayrıca uçakla da getiriyorlar benim vatandaşlarımı...demek ki libya'da hava da var...hava var, su var, neden kavga ederler anlamıyorum ben. benim koyunlarım bile kavga etmez.