sanki böyle çok yetenekli, çok başarılı biriymiş gibi konuşmasın.ayrıca kendisinden zaten tiksiniyordum, attığı twitten sonra iyice tiksindim.zaten ne oluyorsa hep bu düşüncedeki insanlar yüzünden oluyor.yok kızın kıyafeti yok kızın makyajı bilmem ne...bir fıkra vardı ya sonunda "hırsızın hiç mi suçu yok?" diye bir cümle vardı, en sevdiğim laflardan biridir; çok doğru çünkü.biri de desin ki "erkekler geri zekalı mı?kendi gözlerine(veya ellerine veya dillerine veya malum organlarına) sahip çıkamıyorlar mı?otokontrolleri yok mu?".isteseler bal gibi de tutarlar kendilerini ama yapmıyorlar.yine de kadınları suçlayanlar oluyor.ben sokağa çıplak çıksam bile kafasını başka tarafa çeviren görmez yani, kafasına silah mı dayıyorlar bak diye?ya da sırf bunun için tecavüz etme gibi bir zorunluluğu mu var?insanlar kızlarına öyle giyinme böyle giyinme diyeceklerine oğullarına kadınlara(öbür insanlara da tabi) nasıl davranmalarını gerektiğini öğretsinler.çünkü sokaktaki tanımadığım insanlar yüzünden kendimi kısıtlamak, giysime dikkat etmek çok saçma geliyor bana ama herkes insan gibi davranmayı öğrenmeli; asıl gerekli olan bu.öyle olsa problem kalmayacak zaten.gencecik bir kız ölmüş öyle şeyler yazılır mı ya, ne biçim insan bu?özgecan'a da Allah rahmet eylesin, ölümün zaten kendisi üzücü bir şey bir de acı çekerek öldü kız.