Nihat Doğan, Özgecan Aslan'ın ailesini ziyarete gitti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Türkücü Nihat Doğan, geçtiğimiz günlerde Özgecan'ın ailesine ziyaret etti
  • Capture.JPG
magazin D'nin haberine göre, Doğan, geçtiğimiz günlerde Özgecan'ın ailesine ziyaret etti.

Nihat Doğan'la birlikte kameraların karşısına geçen Özgecan'ın babası Mehmet Aslan şunları söyledi: "Şu anda artık Nihat Bey'in annesi de benim annem, Nihat Bey de benim kardeşim. Bundan sonra Özgecan'lar için melekler için bu vatandaki herkes barış ve sevgi içinde yaşamayı başarırsa o zaman kazanacağız."

Nihat Doğan "Ben sadece kendilerini dolaylı dahi olsa üzdüysem özür dilerim. Ben buraya gelip kendilerinin elini öpmek, kendileriyle helalleşmek istedim. Allah razı olsun. Ben buradan şunu söyleyeyim başta 'Özgecanlar Derneği’ olmak üzere elimden maddi-manevi ne geliyorsa bir nefer gibi çalışacağıma namus ve şerefim üzerine yemin ederim" açıklamasını yaptı. Nihat Doğan'la birlikte Özgecan'ın ailesinin yanına giden annesi de "Allah razı olsun kapılarını bize açtılar. Allah herkesten razı olsun onların evladı benim evladım. Benim içim yanıyor" dedi. İki aile daha sonra Özgecan'ın mezarını ziyaret etti.
http://www.milliyet.com.tr/nihat-dogan-ozgecan-aslan-in-magazin-2216694/

Yani insanların,
Vayy adammış! Zaten sen iyi adamdın da biz yanlış anladık!
Dedirtmek için gitmiştir..
Birde yıkık dökük dandik şöhretinden kalıntılarını toparlamaya..
Dün vay vay yakışmadı Nihat diyenler, şimdi Allah razı olsun senden diyecekler..
Gerçi Özgecan ın ailesinin o acısından kulakları duymamıştır ama, o günlerde bu adamcık resmen bir çok insan gibi benimde gözümde tecavüzcüden farklı değildi..
Şimdide değil..

Ben adamı takdir ettim yine özgecanın babası gözümde yüceldi ama affa gelende gözümde tekrar alçaldı
Yüzsüz ....

Ayrıca babasının konuşmasıda ayrı garip
adam zıvanadan çıkıp kızın için neler söylemiş sen yok benim kardeşim yok annesi annem.İnsan kızının hatrına bu kelimeleri söylemez.

Bana garip geldi...

annesi kadınlara karşı saygılı yet iştirseydi bunlara gerek kalmazdı
kendisi kayıp edenler listesinde olmazdı

ben adını bile duymak istemezdim bide ziyarete gelecek

Fazlasıyla geç kalmış bir ziyaret bence bu. Ailesi gayet alçakgönüllü insanlarmış ki kabul ettiler bir kez daha helal olsun.

Yüzsüz de,son çırpınışları de,reklam kokan hareket de,ne dersen de ama samimi değil.
Günah çıkarmaya gelmiş...

Son düzenleme:
"Affetmek ve unutmak iyi
insanların intikamıdır." -
Schiller

"Affetmek ve unutmak iyi
insanların intikamıdır." -
Schiller
Çok güzel bir söz ama bu o aile için geçerli,onlar üstlerine düşen bu görevi yapmışlar.Peki ya karşı taraf,o da Özgecanın ailesinin dışında mini etek giyip dolaşan diğer kadınlardan da özürdilemiş mi,çok değil daha 8 Mart kadınlar gününde mini eteklilermi yoksa mini eteksizlermi diye ayrıştırırken aklı neredeydi,adamın kafa yapısı bu,şu an yapmaya çalıştığı sadece sıvadıklarını kazımaya çalışmak,yemiyoruz.

Kusura bakma emacığım lafım sana değil,senin yazdığın söz çok güzelde ama bu adam samimi değil,baktı yaptığı açıklamalardan dolayı işler birer birer elinden gidiyor şimdi güya toparlamaya çalışıyor.

Son düzenleme:
Haklısın aynen senin gibi düşünüyorum
Çok güzel bir söz ama bu o aile için geçerli,onlar üstlerine düşen bu görevi yapmışlar.Peki ya karşı taraf,o da Özgecanın ailesinin dışında mini etek giyip dolaşan diğer kadınlardan da özürdilemiş mi,çok değil daha 8 Mart kadınlar gününde mini eteklilermi yoksa mini eteksizlermi diye ayrıştırırken aklı neredeydi,adamın kafa yapısı bu,şu an yapmaya çalıştığı sadece sıvadıklarını kazımaya çalışmak,yemiyoruz.

Kusura bakma emacığım lafım sana değil,senin yazdığın söz çok güzelde ama bu adam samimi değil,baktı yaptığı açıklamalardan dolayı işler birer birer elinden gidiyor şimdi güya toparlamaya çalışıyor.

Yüzsüz ....

Ayrıca babasının konuşmasıda ayrı garip
adam zıvanadan çıkıp kızın için neler söylemiş sen yok benim kardeşim yok annesi annem.İnsan kızının hatrına bu kelimeleri söylemez.

Bana garip geldi...

Ozgecan'in babası nefretle hareket eden bir adam değil ki.. olaydan sonra bile biz daha çok sinirlendik.. anladığım kadarıyla adam tasavvufa uygun yaşıyor.

ehh album cikti kameralari toplayip tabi gitcek,,, ne özü bir ne sözüü ...

o degilde rahmetli kizin babasi nasil bir insan anlamis degilim vallahi ilk günden beri kiyafet tarzi kullandigi cümleler yok katiller tedavi edilsin vs müge anli acisindan sacmaladi demisti ama bi türlü gecmedi , benim evime degil sehrime gelemez o insan ya , katillerininde cani cehenneme kizim diri diri kesilsin yakilsin ben katil ler tedavi olsunmu dicem yok ben anlamiyorum hayatimda anlayamadigim bir karakter...gercekten cok ilginc su resim karesinden sonra rahmetli kiza bin kat daha üzüldüm......

X