- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok doğru diyorsunuz iyi yada kötü ( iyi bir şekilde olmadı ) bir şekilde ekranlarda,basında yırtık d... çıkar gibi çıkıyor sapadam her olayda gündem de ve gündemden hiç düşmüyor ya !
bu yaptıkları ile silinir gider bir daha çıkamaz ekranlaraçok doğru diyorsunuz iyi yada kötü ( iyi bir şekilde olmadı ) bir şekilde ekranlarda,basında yırtık d... çıkar gibi çıkıyor sap
bu işin içinde bir iş var bence,20-30 sene sonra öğreniz artık bak erol köse yok oldu gitti,darısı bunun başınabu yaptıkları ile silinir gider bir daha çıkamaz ekranlara
bir daha twitler vs ler atamaz diyordum , adam hala tam gaz ekranlarda sosyal medyada
Bu sorunu Tarkan umarım dava eder. Rezil ya...Bir topu seven...
Nihat Doğan "Mesela bir Tarkan hayranı asla Nihat Doğan'ı sevmez, kendi de nedenini iyi bilir" tweet'ini okuyup şöyle bir cevap verdi: "Tabii ki biliyorum. Bi topu seven benim gibi delikanlıyı asla sevmez
adam durmuyor yahuuu.bunuda o adamın yanına koysunlar,
Tarkanın dava etme huyu yok maelsef etseydi hülyayı ederdi bunu bildiği için saldırmış , nereye sataşacağını iyi biliyo.Bu sorunu Tarkan umarım dava eder. Rezil ya...
Aşağılık resmen. Erkeklik kadınların mini eteğinin altına girip show yapmakla olmuyor...Tarkanın dava etme huyu yok maelsef etseydi hülyayı ederdi bunu bildiği için saldırmış , nereye sataşacağını iyi biliyo.