Nigde///51

adıvarcım tam ben soracaktım sen benden çok yaşayacaksın hahaha

çamardı bademdereye geleniniz oldumu arkadaşlar bizim oralarda çok güzeldir harika ya

günaydınnnnnn kimsecikler yazmıyor diye girmiyordum a birde baktım ki bütün hemşerilerim burda öptüm hepinizi kimdi ismini hatırlayamadım sazlıcayı soran birileri vardı canım benim lise arkadaşım vardı sazlıca da çok sevdiğim canım benim en son geçen yaz gittim oraya canım sazlıca güzeldir bahçelerin tarlaların arasında ama bak bişi söyliim sana niğdeyi hiç gördünmü bilmiyorum çok yeşillik yoktur sadece elma bahçeleri var yeşillik olarak sazlıca da düz bir alana kurulmuş bir kasaba evet niğdeye çok yakın sevimli bir yer canım

ebrulum canım nasılsın bitanem
bende niğde hacıabdullah kasabasındanım
annem babam oralı
evlenmeden önce her bayram giderdik
en son 5 yıl önce gittim niğdeye ve bayıldım
nasıl güzelleşmiş anlatamam
çok seviyorum memleketimi a.s.

canım benimhiç gitmedim oraya ama lisede bir arkadaşım vardı oralı birde çok sevdiğim bir arkadaşımın annesi oralı onlar çok sık gider gelirlerdi canım benim
ay annem aradı da konuştuk elmalar çiçek açmış leylaklar çiçek açmış ay o ne güzelliktir anlatamammmm süper ya çok canım çekti annemde ballandıra ballandıra anlatıyor gelin diye ay mis gibi kokuları özledim canım ya

songül canım sende aramıza hoşgeldin tatlım
söyle bakalım niğdenin neresindena.s.

sağol canım...ulukışla...
ama evlendikten sonra erzurum / oltu oldu...
eh bende ankara doğumluyum..artık beni bu üç ilin kapsama alanı içinde bulabilirsin..ŞenizŞenizŞeniz

benim ailem orda oldugu için her fırsatta gidiyorum niğdeyede köyede bir çok akrabalarım var niğdede ben lisyi niğde de okudum da o zamanki haliyle şimdiki hali çok farklı canım benim sürekli degişimler gösteriyor niğdemiz

yeni tanıştığım hemşerilerim hepinize merhabalar
tanıştığımıza çoook memnun oldummm
Şeniz

--------------------------------------------------------------------------------

niğdenin elması
patatesi
soğanı
niğde bağları
niğde beyleri
üzümü
niğde tavası
çiftehan kaplıcaları
vede
güzel yayla havası
seker pınarı(hayat su burdan doluyo kaynağından içmeniz tavsiye)
niğdenin kalesi
roma havuzu
kızlı camii
dünyaca ünlü eserleri olan müzesi
gönlü güzel insanları
geçti borun pazarı sür eşşeğini NİĞDEYE sözü
kese yoğurdu
faik şahenki
koyunlu halısı
nükhet durusu
nurhan damcıoğlusu
niğde bağları pınar başı burma ve nice güzel türküsü
evliyaları
mandilimosu

smhsmh ne güzel anlatmışsın şekerim benim............

ay bak aklıma senin yazdıklarını okuyunca niğde müzesinde ki mumya geldi

niğdenin patatesi,elması,pekmezi,pestili,taze fasulyesi, harika....insanları harika....

ay alemsin smshms hahahah canım niğdedeki mumya bir rahibenin miş ilk gördüğümde içim ürpermişti niğdemizin müzesini de gezin yahuuuuuuu cam bir mezar gibi onun içinde sarılı yatıyo

ya yanlış oldu beceremedim arkadaşlar size elma gösteriyim demiştim kusura kalmayın edit tuşu da yok tühhhhh

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:
arkadaşlar şimdi çıkmam lazım yine görüşelim inşallah boş bırakmayalım buraları canlarım öptüm sizi kızlar okul vaktimiz geldi çocukları bırakmam lazım bay

X