• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NIFTY Testi

@yelsem senin ki kaç haftalık biz 18 olduk biraz gerginim süreç yıpratıcı allah yardımcımız olsun

@Deniz2310 çok zor şeyler yaşamışsınız allah sabır versin sağ salim bebeğinizi alın kucağınıza.

@yelsem senin ki kaç haftalık biz 18 olduk biraz gerginim süreç yıpratıcı allah yardımcımız olsun

12+2 yim ben daha
dün öğrendim sonucu
doktora ctesi gidicem
neler yapacağımızı konuşucaz

Bu haftada amniyosentez yapılmaz onun için 20.haftayı beklemen lazım ancak cvs yapilir

bilmiyodum canım ne zaman olduğunu belki dörtlü tarama yapalım der
emin değilim doktora gittiğimde belli olucak bakalım

3lu ve 4lu hiç yaptırma bile en güvenilir yine de 2li test onlara göre cvs yatırabilirsin ya da nifty

Bu haftada amniyosentez yapılmaz onun için 20.haftayı beklemen lazım ancak cvs yapilir
@Deniz2310 amniyosentez için 20. Hafta mi olmak zorunda ben bunu bilmiyordum dr direk nifty e yönlendirdiği için

stresli gerçekten ne olacağını bilememek çok zor
3lu ve 4lu hiç yaptırma bile en güvenilir yine de 2li test onlara göre cvs yatırabilirsin ya da nifty

bi sölerim doktoruma güvenilirliği kaç bu testin

Canım netten baktım en erken 16da yayılabilirmiş ama o riski almaktansa nifty daha güvenli

Canım netten baktım en erken 16da yayılabilirmiş ama o riski almaktansa nifty daha güvenli

bende öle düşünüyorum inş
doktor ne önericek bakalım hem okadar beklemiş de olmam
nifty hemen yapılır dimi

bende öle düşünüyorum inş
doktor ne önericek bakalım hem okadar beklemiş de olmam
nifty hemen yapılır dimi
Yapılıyor canım en geç 2 haftada geliyor amniyosentez 1 ayda mi çıkıyor ne tam bilmiyirum

Back
X