Ben de kan sulandirici kullaniyorum.nifty yaptirdim sonuclar 7. Gunde geldi temiz cikti sukur.kan sulandiricilar sonucu etkilemiyor degilmi bilginiz varmi arkadasinizdanBu dediğin olayın aynısı benim bir arkadaşımın başına gelmişti. Ama onlar Harmony testi yaptirmislardi. Harmony de yurtdışına gidiyor. Sonrasinda aynı sikintiyi yaşamamak için paralarını iade alıp nifty ı yaptırmışlar. Çok memnun kalmışlardı genoks tan. Bana da cok tavsiye ettiler genoks u illa nifty ı yaptır diye. Bende nifty yaptırdım çok memnun kaldım. Yani anladigim kadarıyla yurtdışı yurtiçi diye bir olay söz konusu değil. Sonrasinda arkadaşımla görüştüğümde clexan kullandıği için böyle şeyler olabileceğini söylemişler. Ama netice olarak yurtiçi yurtdışı birsey farketmiyor.
Şöyle ki sonucu etkilemiyor fakat kanın yapısı bozulabildigi için testin tekrar edilmesi gerekebiliyor.Ben de kan sulandirici kullaniyorum.nifty yaptirdim sonuclar 7. Gunde geldi temiz cikti sukur.kan sulandiricilar sonucu etkilemiyor degilmi bilginiz varmi arkadasinizdan
Tesekkur ederim cevabiniz icin.demekki benimkinde gerek duyulmadi.bir daha kan alinmadi.Şöyle ki sonucu etkilemiyor fakat kanın yapısı bozulabildigi için testin tekrar edilmesi gerekebiliyor.
Kullandığınız kan sulandırıcı neydi bnde oksapar 0.4mm kullanıyorum imş sonucu etkilemez ve sonucum temiz çıkarBen de kan sulandirici kullaniyorum.nifty yaptirdim sonuclar 7. Gunde geldi temiz cikti sukur.kan sulandiricilar sonucu etkilemiyor degilmi bilginiz varmi arkadasinizdan
Oksapar 0.4 luk kullaniyordum ve coraspin hap.zaten sikinti olursa tekrar kan aliniyormus..geri donus olmadigina gore inceleme yapilabilmis demekkiKullandığınız kan sulandırıcı neydi bnde oksapar 0.4mm kullanıyorum imş sonucu etkilemez ve sonucum temiz çıkar
Evet canım bende oksapar ve ecopirin kullanıyorum hatta ecopirin hamilelikten bir ay başlamıştım bu yazıyı okuyunca endişelendim ama çok şükür yeterli oranda DNA çıktı ve temiz çıktı rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşOksapar 0.4 luk kullaniyordum ve coraspin hap.zaten sikinti olursa tekrar kan aliniyormus..geri donus olmadigina gore inceleme yapilabilmis demekki
Amin insallah.bu yolda kimseyi darda birakmasin rabbim.sevindim adiniza hayirlisi ile.kucaginiza alirsiniz insallab.Evet canım bende oksapar ve ecopirin kullanıyorum hatta ecopirin hamilelikten bir ay başlamıştım bu yazıyı okuyunca endişelendim ama çok şükür yeterli oranda DNA çıktı ve temiz çıktı rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Tşkr ederim allah razı olsunAmin insallah.bu yolda kimseyi darda birakmasin rabbim.sevindim adiniza hayirlisi ile.kucaginiza alirsiniz insallab.