• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nicole Kidman

• Konu Sahibi Konu Sahibi Surre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaşlılık evt tabiki ama o bi yana yüzüne yaptırdığı müdahaleler,botoxlar yüzünden o masum ve güzel ifadesini kaybettiğini düşünüyorum ben

Hahaha gülüyorum bu yoruma :) Botox ,dolgu erir gider .
Kadın halen güzellllllllll ,hem de çokkkkkkk .Bebek gibi kadın .
Normalde sarışınları pek beğenmem, ama bu kadının soğuk farklı bir duruşu var :nazar: Hastasıyım.

Bakın son filmin fragmanı .Yıllara meydan okuyor :nazar: feci güzel.

[video=youtube;pWFuQlLqqZk]http://www.youtube.com/watch?v=pWFuQlLqqZk[/video]

genc yaslı farketmıyor bı turlu sevemedım begenmedım bu kadını aslında sarısın begenırım ben ama bu kadın da bı sey var guzel gelmıyor bana

nicole-kidman-09.jpg

canm ya bnde soguk bı tıpım ve ole kadınları begenırım ...bılmıorm bısey var ama ne:9:
Ben de öyleyim canım :) belki ondan yakın hissedip seviyorum :) ay bilmiyorum ben de .
nicole orjinal sarışın değil kızıl.

Ne farkeder ki canım .Çok iyi taşıyor bu rengi.İnsanın şarışın olası geliyor valla .:52:

Ben de öyleyim canım :) belki ondan yakın hissedip seviyorum :) ay bilmiyorum ben de .

Ne farkeder ki canım .Çok iyi taşıyor bu rengi.İnsanın şarışın olası geliyor valla .:52:

hayır canım yakışıyor ben normalde koyu renk saçı daha çok severim :31:ona yakışıyor sarı ama sarışın bir kadın değil anlamında söyledim.

yok bu kadının rengi sarı canım çok iyi taşıyor ben onu orjinaldede sarışın sanıyodum önceden ama kızıl olduğunu öğrenince şaşırmıştım.

Back