beni anlatıyor çözebilene tabiSenin nick'in ne anlatıyorNAVLEE
off be Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bazı şeylerin etkisinden çıkmak çok zor gerçektenBazen hicbir seyi!.. bazen cok seyi!... bazen rastgele aliniyor, bazense ustunde dusunulerek...
Bende ise... Yasam enerjimi calan, bekarken gulec bi insanken, hayata pozitiften negatife gecerek bakmami saglayan, kv demin sayesinde tum benligimi pisikopata ceviren biri olmami anlatiyor.
Evliligimin ilk 3 senesini yedi. 10 senelik evli olmama ragmen hàlā sindiremedigim o kadar sey var ki!
Şukur ki artik karisamiyor ama bende ki etkisi de bitmiyor!
güzel düşünmüşsünüz vallaha orijinal nicklerden bitanesi galibaBir gün ne koyayım dedim aklıma bu geldi.9 senedir kullaniyorum her mecrada.
güzel düşünmüşsünüz vallaha orijinal nicklerden bitanesi galiba
Vallaha ne gelmişse güzel gelmişBen genelde nick felan alırken ilk aklıma geleni alırım acaba ne aklıma getirdi
Aaa çok ilginçmiş İzlanda ca haİzlanda grubu Sigur Ros'u dinlerken izlandaca ilginç geldi, o ara nick değiştirecektim rüzgarı da severim o dilde nasıl geçiyormuş diye baktım vind çıktı, böyle yaptım
Şu bizim aile dizisindeki filiz miShameless dizinde ki Fiona dan aldım ben
Buda güzel olmuş benceSaç rengimden esinlendim sarışın yapacaktım alınmıştı
.Bazen hicbir seyi!.. bazen cok seyi!... bazen rastgele aliniyor, bazense ustunde dusunulerek...
Bende ise... Yasam enerjimi calan, bekarken gulec bi insanken, hayata pozitiften negatife gecerek bakmami saglayan, kv demin sayesinde tum benligimi pisikopata ceviren biri olmami anlatiyor.
Evliligimin ilk 3 senesini yedi. 10 senelik evli olmama ragmen hàlā sindiremedigim o kadar sey var ki!
Şukur ki artik karisamiyor ama bende ki etkisi de bitmiyor!
Teşekkür ederim seninkinin anlamıni çok merak ettim ama çözemedim :)Buda güzel olmuş bence
Çok basit bişey aslında ama söylemimTeşekkür ederim seninkinin anlamıni çok merak ettim ama çözemedim :)
La havle der gibiÇok basit bişey aslında ama söylemim
O kadar tatlısın yaniAçıklama yapmama gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?