- 2 Ağustos 2008
- 509
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi prenses tera
bence günümüzde sıkıntı çeken ve ihanete uğrayan erkek sayısıda oldukça çoğaldı.siz sanıyormusunuzki her kadın eşine sevgilisine sadık.eşim beni evli bir kadınla aldattı örneğin.malesef münferit örneklerde değil bunlar.oldukça çoğaldı.sadece kadınları bu hale getirenlerde yine eşleri yani ilgisiz sevgisiz erkekler topluluğu.kadınların hatası bulamadıklarını başkalarının eşlerinde bulurum hatası.allah herkese akıl fikir versin.yani sıkıntılar ihanetler neredeyse eşitlenecek ben buna inanıyorum
olması gerekende kendimize acımak yerine kuyruğu dik tutup her olumsuzlukla savaşabilmeka.s.
Maalesef canım kadınlar çekiyor bu konuda oldukça ama çevremden gözlemlediğim kadarıyla kadınlar kadınlığını unutmaya, ilişkiler saygıyı sadakati yok saymaya başladı. Bu iki taraf için de geçerli. Artık çoğunlukla çıkar ilşkilerinin kol gezdiği bir zamandayız.
Üniversitede duyduklarıma, gördüklerime inanamıyorum. Bazı kız arkadaşların bir ilişkiye yaklaşımlarını gördükçe hemcinslerimden dahi nefret eder oldum.:bbo:
Ama bunun biraz da karşılıklı olduğunu düşünüyorum.
Çoğu erkeğin bayanları ne olarak gördüğü ortadakötükedihüso
Çoğu bayan kıskanılsın, sahiplensin gerektiğinde şiddet görsün istiyor. Bunları bir sevgi göstergesi zannediyor. Burada bile görüyoruz arkadaşlar, aldatan eşlerinizi tabir-i caizse ödüllendirerek affedin diye başlıklar açılıyor.:1no2:
Biz kendimize değer vermedikten sonra, erkeğe boyun eğmeye devam ettikten sonra, sözüm ona yuva kurtarmak için, tüm şiddetlere hakaretlere rağmen yuva dağıtmaya cesaret edemedikten sonra kadınlar daha çok sıkıntı çeker...:1closedeyes:
afedersin gö.leri rahat oldukları için sıkıntı çekmiyorlar ..
ihanet konusunda da her iki taraf ta aldatıyor sadece kadın akıllı olduğu için kocalar yakalanıyor
ah bebişim ahh biz daha duygusal insanlarız çünkü.kalbimiz var kalbimiz.erkekler için bu önemli değil kalpleri o kadar genişki herzaman bi kaç kişi sığdırabiliyorlar.bide pişkinler anacım..şiddete gelince içlerinde ezik olup kendini eksik hissedenlerin başvurduğu bişi olarak düşünüyorum.beyni konuşmaya üretmeye çözm bulmaya basmadığından hırsını böyle yobazca alıyolar işde
adı üstünde KADIN oldugumuz için.
karşı taraftan saygı,sevgi,ilgi,alaka görmek istedigimiz için.
aldatma konusuna gelince bir kadının düşmanı yine biz bayanlarız arkadaşlar..