• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

niaşnınız takılımı oldu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi adatuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

adatuna

Ziyaretçi
erkek tarafı takısını taktımı nişanınızda?ya da benimki gibi takısızmı olacak?

benim nişanım evde oldu,kalabalıktı.eşimin ailesi set,bilezik,para,altın taktılar.tabi annemle babamda taktı.misafirlerde taktı.takılı oldu.konuşulmamıştı önceden.

maşalla ne güzel.bende takılı olmasını isterdim daha sonradan ihtiyaçlarımın bir kısmını karşılayabilmek için ama kayınvalidem takısız olcak deyip son sözü koydu:( sadece sözlüm takcak herşeyi o kendisi aldı zaten.

bizde takılı olmaz
gelın tarafı damada bı saat ya da bıleklık
gelıne de bı saat ya da bılezık takılır

konular bısey takmaz
tas catlasa 2 ceyrek gelır

bizim nisandada nisnlimin annesi bilezik ve set aldi (setide benimki almis ama onlar takdi) :umursamaz:
nisanlimda künye takdi bide akrabalardan bi kac kücük altin geldii..
ama zaten bizm adet'de nisanda taki yok ama yinede taktilar... tabii ben benimkine söledim bizde taki takiliyo galibbaaa (haberm yokmus gibi) :jeyyar::jeyyar:

benim de set ve saat takıldı nişanımda. bizde de takılmaz nişanda fazla.akrabalarda bişey takmadı 2 çeyrek sadece..sözlün almış ya canım . sözlün alınca takısız mı oluyo nişanın..benim de nişanlım aldı kayınvalidem taktı. sorun değil bence. çünkü nişanlımın babası hayatta değil ve her şeyi kendi yapacak.

yok bebeğim sözlümün aldıklarını saymıyorum erkek tarafındaki akrabaları takmayacak.bizde takılı olur kız arafının dayısı amcası akrabası komşusu vs.takar o anlamda :)

anladım canım.yok bizde de takmaz dayılar amcalar falan. biz de yani onlara takmadık zamanında. hatta bizde kızın ailesi bile takmaz ama annemler taktı bi bilezik bana. nişanlıma da saat. bi ananem küçük altın taktı bi de yengem başka da akrabadan bişi yok para bile takılmadı. ama haklısın kimi yerde takıo akrabalar. şimdi sizinkiler takarda onlar takmazsa abes kaçar

nişanımız salonda oldu ve takı takıldı. nişanlımın ailesi 5 bilezik 1 set takmıştı. ve akrabalar da küçük altın taktı...

nişan da düğün de takılı oldu ,bizim buralarda öyle olur.misafirler de taktı ikisinde de.

nişanlılığını geçirip evlenen arkadaşlara öyle imreniyorum ki..benim geçtiğim yollardan geçmişler yaşamışlar ve bitmiş..ne kadar zormuş bu tip şeyler yaa :(

ayyyy canım benim kıyamam yaaa,ben de yeni atlattım ve nişanlı olanlara üzülüyorum ne zor günler diye.geçecek canım üzülme,Allah yardımcın olsun.

esra :( sözlendiğimden beri laf söz dedikodu fitne fesat o böyle dedi şu şöyle demiş hiç bitmedi gerçekten ne zormuş..ben sözlenmeden önce daha mutluydum mutluyduk..nişanlılığını doya doya yaşayan insanlara gıptayla bakıyorum valla.evlenenlerede imrenerek..saol inş.

ayy ne kötu yaa o g ecıs anları kötu mu ya hep tatlı mutluluklar hazırlıklar falan dıye bahsedılır senın mı zor gecıyor kı ?

benimde nişanım evde oldu nişanlımın ailesi bir set takım iki bilezik taktılar gelen akrabalarda 16 çeyrek 4 te yarım altın taktılar birde bir miktar para

tatlı mutlulk yaşayamadım daha canımcım..

benimde nişanım kalabalıktı bayada takı oldu hatta nişandaki ceyreklerle bi bilezik yaptım ben bayada para vardı bizde evde olursa nişan pek takı olmas

nişanım takılı oldu...ama olmasa da olurdu böyle bir talebim olmadı şahsen..sende o konuya takılma.dünya kadar takın olsa nee olur olmasa ne olur...ağzının tadı olsun yeter...

pamukluprenses maşallah kısss sanada :)) benim nişanım evde olmayacak salonda olcak.bizde nişandaki ikramlarıda erkek tarafı yapar ona hiç karışmıyorlar bizde nişan takılı olur onlar takısız olcak deyip kestirip attılar sanki kız tarafı onlar erkek tarafı biz..
hem takım yok hemde ağzımın tadı :))
yinede en kötü günümüz böyle olsunnnnnnnnn

Back