Nianllk devresi sizce olmalm?

bence hic olmamali, iyice taniyana kadar bence hicbir yuzuk vs olmamali
ha tanidin kararini verdin sonra nisan yapilabilir
nisandan donme gibi kotu bi olay yasanmamis olur boylece

bence hic olmamali, iyice taniyana kadar bence hicbir yuzuk vs olmamali
ha tanidin kararini verdin sonra nisan yapilabilir
nisandan donme gibi kotu bi olay yasanmamis olur boylece

Sizin gibi düşünenler çok az ama olmaz değil gibi görünüyor...........................

herseyin ayri bi tadi vardir, evet bence olmali..... nisan devresi cok özeldir, cünkü artik onun yüzügünü tasirsin, ona ait olacaini bilmek heycanlandiriyor insanni.......

Sizin gibi düşünenler çok az ama olmaz değil gibi görünüyor...........................

dugunden 2-3 ay once yuzuk takilabilir
ama tanisinca hemen nisan soz olup, aileleri isin icine katip uzun bir surec gecirmek yipratir bence
once insanlar basbasa zaman gecirip tanimali ailenin etkisi olmadan
yuzuk demek aile demek..

insanlar birbirini seviyorsa baglilik hissetmek icin yuzuk takmak sart degil bence evlenmeden once
sonra anlasamaz da ayrilirlarsa adi nisan atmis vs oluyor ozellikle bayanlar icin zor bi duruma.s.

bence artık işlevsiz bişey nişan.. eskiden insanlar buluşup gezemezmiş, birbirini tanıma fırsatları olmazmış onun için.. o sebepten hem çift birbiriyle kaynaşsın hem de aileler tanışsın die nişan kavramı oluşmuş..
ben çok gerekli görmüyorum açıkçası, sevgilim illa tutturmazsa yapmayı düşünmem..

söz de nişan da aynı pek değişen birşey yok.. ikisinde de yüzükler takılıp aileler tanışıyor.. bu dönemler olmalı ki aileler kaynaşsın.ailesinin görüşünü öğrenebiilelim..

bence rahat aileye sahip olanlar icin nisana falan gerek yok eskiden gencler birbirini tanisin diye yapilirmis ama simdi kalmadi öyle seyler sevgiliyken de nisanli gibi olabiliyosun artik

ama tanisinca hemen nisan soz olup, aileleri isin icine katip uzun bir surec gecirmek yipratir bence
yuzuk demek aile demek..

insanlar birbirini seviyorsa baglilik hissetmek icin yuzuk takmak sart degil bence evlenmeden once
sonra anlasamaz da ayrilirlarsa adi nisan atmis vs oluyor ozellikle bayanlar icin zor bi duruma.s.

Nişan atmış birisi olarak katılıyorum, ama nişan atmak sizinde abarttığınız kadar korkıunç ve zor değil ben sırf bu korkudan olmayacak bi evlilik yapacaktım az kalsın..yasakkelime

Nişan atmış birisi olarak katılıyorum, ama nişan atmak sizinde abarttığınız kadar korkıunç ve zor değil ben sırf bu korkudan olmayacak bi evlilik yapacaktım az kalsın..yasakkelime

Bencede arkadaşım.Evlenip,çocukların olsa ayrılsan dahamı
iyi olurdu sanki?..............................................

Nişanlılıkta, ciddi sorunlarınız varsa kesinlikle bir defa daha düşünün, çünkü ben kimse sorsam yanlış yönlendirdiler; evlenince düzelir, her nişanlılıkta olur vss.. oysa yaşadığım şeyler o kadar kötüymüşki bana normal diye diye kabu ettirdiler ve sonunda "offfff"" dedim bitirdim, bi psikologa danıştığım da bana şunu demişti "nişanlılıkta ne yaşıyorsan evlenince 10 katını yaşarsın " olumlu yada olumsuz.. Şu an iyiki bitirmişim.. Nişanlılık çok ama çok önemli bir süreçtir netice olarak, Çok Dikkatli olun...

yuzuk demek aile demek..

Kesinlikle sana katılıyorum. Böyle olaylarda en çok zararı bayanlar görüyor. Bazı şeyleri çözdükten sonra aile devreye girmesi iyi olur gibi geliyor. Nişanlılık güzel .:):)

X