Nianllk devresi sizce olmalm?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
55
Evlenirken nişanlılık devresi olmalımı?yoksa sizce
sözlenip evlenilmelimi?..........................................

Tabi ki olmalı ama çokta uzatılmamalı en fazla 3-5 ay :nazar:
Bizde kız verildi mi söz kesildi demektir ....
Nışan yapılır ve ardığından düğün :CüvCüv:

Evlenirken nişanlılık devresi olmalımı?yoksa sizce
sözlenip evlenilmelimi?..........................................

olmalı canim, sevgili , sözlü, nisanli hepsinde farkli farkli oluyor erkekler. benim boyleydi. Ben nisanlikta tanidim. ayrildim.

Hayirlisi olsun senin icin Allah gönlüne gore versin canim herseyi mutluluklar.

Ben ne evliyim ne nişanlı ama evli arkadaşlarımdan duyduğum nişanlılık döneminin çok güzel olduğu ve tadının çıkartılması gerektiği...

bıkac sene once farklı dusunuyordum ama

artık olması gerektıgını dusunuyoRUuMM

Ciftler birbirlerini ve birbirlerinin ailelerini nisanlilikta daha iyi taniyorlar.
Unutmaki evlendigin zaman sadece esinle degil tüm ailesiyle evleniyorsun.
Onlari tanimak ve dogru kararlari vermek nisanlilik döneminde oluyor.

Ban göre nişanlılıkta bir sözlülükte bir hiçbir fark yok arada, önemli olan nişanlılık yada sözlülüğün evlenmeden önceki süresi.. Çok kısa olmaması kanatindeyim, biraz daha önünüzü görebilmeniz açısından, ayrıc hazırlıklar için; ama çokta uzatmamak gerekli diye düşünüyorum.

olamalı ama nişanla düğün nikah tarihrileri arası uzatılmamalı suyu çıkyo bazı şeylerin çünkü

bence nişanlılık dönemi tanışma dönemidir. gerekli bi dönem. ama çok uzamamalı.
3 ay ideal. en fazla 5 ay...

Nişanlılık süresi olmalı şahsen ben en az 1yıl nişanlı kalmayı tercih ederim daha iyi tanırım ailelerde daha iyi tanışmış olurlar.

Ablam 4yıl nişanlı kalmıştı kaydirigubbakcemile3

Şimdi evli iyikide nişanlılık dönemimi uzatmışım o zamanında bi ayrı tadı oluyo diyo :1rolleyes:

bencede kessınlıkle olmalı nısanlısından ayrılmıs bırı olarak soyluyorum.ailesinin ve kendısının gercek yuzunu gormus oluyosunuz

Evet olmalı ama bunu yaşayamayanlarda az değil.Bundan dolayı
evliliklerinde problem çıkıyor çoğunun..........................................

kesinlikle olmalı az nişanlı kaldım pişmanım keşke tadını daha çok çıkartsaydım

nişan falan bilmem ben basarım nikahı...
maddi durum elveriyorsa gerçekten nişan, söz anlamsız geliyor bana...
zaten tanıyıp evlenmeye karar veriyorsun beklemeye gerek yok...

Bence olmalı ama kesinlikle uzatılmamalı evliliğe karar verildiyse söz-nişan-düğün hemen yapılmalı bence çünkü nişanlılık dönemi uzarsa sorunlar çıkabiliyor...

X