• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ni_halll Meme Estetiği Ameliyatı

ni_halll

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
39
0
16
Ankara
Ben ameliyat olalı yaklaşık 2 ay oldu meme büyütme oldum 300cc taktırdım. şuan gayet memnunum iyiki silikon taktırmışım diyorum ilk etapta değişiklik göremiyorsun ama resimlerimi karşılaştırınca farkediosun ister istemez :)

Ben ameliyat olalı yaklaşık 2 ay oldu meme büyütme oldum 300cc taktırdım. şuan gayet memnunum iyiki silikon taktırmışım diyorum ilk etapta değişiklik göremiyorsun ama resimlerimi karşılaştırınca farkediosun ister istemez :)

hayırlı olsun arkadasım gule gule kullan, valla benımkılerde kı degısıklık barız goze carpmakta, hatta goz cıkarmakta :9:

cok gecmis olsun ve gule gule kullan canim.benim de 300 cc.meme basinda hassasiyet oldumu olduysa ne kadar surdu canim.tesekkur ediyorum ve boncuklarini takip gorusmek uzere diyorumm :nazar::nazar:

geçmiş olsun cnm güle güle kullan yeni memişlerini.

Geçmiş olsun canım :34: Ne olursa olsun değişiklik tabiki olmuştur yani :34:Ayrıntıları alalım... Doktor ismi,ameliyat yôntemin,protez çeşidi ...:54:

geçmiş olsun hayatım. kime ve nerde ameliyat oldun? şuanki durumun nedir bilgi verirmisin?

geçmişler olsunnnnnn :16:
sağlıklı günlerde kullan inaşşallahhhh :46:
zamanla çok daha güzel olucaklar :34:

geçmiş olsun canım, bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum ameliyat hakkında bilgi verebilirmisiniz? samsunda oturuyorum. önere bileceğiniz doktor varmı?

Son düzenleme:

hayırlı olsun....güle güle kullan...düşüncelerine katılıyorum :))))))

Geçmiş olsun canım :34: Ne olursa olsun değişiklik tabiki olmuştur yani :34:Ayrıntıları alalım... Doktor ismi,ameliyat yôntemin,protez çeşidi ...:54:

tşk ederim canım çok mutluyum çokkkkk memişlerim süper gözüm alıştı artık :) kas altı pürüzlü yüzey protez markasıda mentor 300 cc samsun da ameliyat oldum halit urgan bey saolsun gayet ilgilendi şuanda iyiyim ara ara ağrılarım oluyor ama yinede çok mutluyum.

geçmiş olsun ..ameliyattan sonra sürekli dinlenmek mi gerekiyor bende yaptıracağım izine geldiğimde anneme söylemeyeceğim ama annemde beni çarşılarda gezdirir hastayım desem 3-5 gün idare ederim birde gezmekten olumsuz durumla karşılaşmam inş.

geçmiş olsun ..ameliyattan sonra sürekli dinlenmek mi gerekiyor bende yaptıracağım izine geldiğimde anneme söylemeyeceğim ama annemde beni çarşılarda gezdirir hastayım desem 3-5 gün idare ederim birde gezmekten olumsuz durumla karşılaşmam inş.

canm sürekli olmasa bile 2-3 gün felan dinlenmen gerekir.ağrı sızı oluyor ama dayanma gücüne bağlı tabi ama ağrı olur. ben ameliyat olduğumda 3-4 gün yattım sonra ev işleri yapmaya başlmıştım ağır olmamakla beraber ama zaman zaman ağrımda oldu yani.

sen nerde ameliyat olmayı düşünüyosun?

geçmiş olsun canım, bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum ameliyat hakkında bilgi verebilirmisiniz? samsunda oturuyorum. önere bileceğiniz doktor varmı?
Canım samsun'da meme estetiği için Dr.Halit Urgan'ı tavsiye ederim. Ben kendisine olmuştum. Bir sürü arkadasıma da tavsiye ettim. Silon taktirin da oldu küçülttüren de. Hepsi memnunlar. Ameliyat bir yana ilgisi ve güleryüzü zaten güvenmeniz için yetiyor. Eğer maddi durumun yetmezse araştırma hastanesinde de meme ameliyatları yapılıyormuş. İsterseniz orada da olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Back