- 8 Eylül 2019
- 715
- 298
- 53
- 34
- Konu Sahibi Arzularrrrrr
-
En azından tutmuş sağlıklı embriyonun tutma olasılıgı cok yüksek. Siz nerde yaptırdımızMalesef benim ngsli embriyom veş haftalık düşükle sonuclandı. İlk denemem tutmayınca ikinci ngs yaptırdık. Kromozomlar da normal
Siz yinede ngs yaptırın derin spermle yumurta birleştikten snra kromozom bozukluğu olabiliyormuş.
Merhaba canım doktorlarda bir şey diyemiyor bu konuda bende anlamadımMerhaba kizlar.Cok sag olun ki yazdiniz.Ben merak ettigim su ki ngs sonucu iyi gelmisse peki neden tutunamiyor ve ya dusuk oluyor?
Embriyonun mitoscore değeri de tutunma için önemli ve annenin rahminin buna hazır olması da gerekli.Merhaba kizlar.Cok sag olun ki yazdiniz.Ben merak ettigim su ki ngs sonucu iyi gelmisse peki neden tutunamiyor ve ya dusuk oluyor?
Bahceci cnmEn azından tutmuş sağlıklı embriyonun tutma olasılıgı cok yüksek. Siz nerde yaptırdımız
InsaAllah bu defa sonuna kadar gidersin canimBende şubatta yaptırıcam aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum . Bu süreçten geçen arkadaşlad varsa yazsın lütfen. 4 düşüğüm var bir aşılama 2 tüp bebek negatif şubatta tekrar başlıcaz bu defa farklı yerde embriyolarıma genetik tarama yapılacak inşallah sağlıklı gelen olur
Cok sukur canim.Allah saklasin cocuklarini.pgt-den sonrami ngs yapildi anlamadimMerhaba arkadaşlar ilk iki tedavim pgt, 3.tedavimde ngs yöntemi uygulandı. İki embriyo yerleştirildi. Çok şükür ikisi de tuttu. Şuan hamdolsun ikizlerim var beni iki dk oturtmayan. Darısı size ve isteyen herkese olsun. Sormak istediğiniz ne varsa yardımcı olmaya çalışırım. Pek sık aktif değilim ama ara ara girer bakarım. Sadece şunu söyleyim asla pes etmeyin olmaz demeyin. Ben de olmaz olmaz dediklerimi yaşıyorum. Umudumu yitirdiğim zamanlar çok oldu ama çok şükür rabbime aradığım güzelliği bana yaşattı. Darısı size olsun inşallah..
Peki sebep ne dediler canim ngs-li embrio ise neden dusuk olsun kiMalesef benim ngsli embriyom veş haftalık düşükle sonuclandı. İlk denemem tutmayınca ikinci ngs yaptırdık. Kromozomlar da normal
Siz yinede ngs yaptırın derin spermle yumurta birleştikten snra kromozom bozukluğu olabiliyormuş.
Oluyormus işte cnm normal dedi hiçbir sorun olmasa da normal tıp henuz acıklık getirememiş bu durumaPeki sebep ne dediler canim ngs-li embrio ise neden dusuk olsun ki
Bizim ilk seferde 2 embriyo ikincide 5 embriyo toplam 7 embriyodan 5i tek genden 4 ü ngsden sağlıklı geldi. İkisi transfer oldu ve tutundu çok şükür.. Darısı size olsun inşallah..yani anladığım kadarıyla cıkan kaliteli yumurtaların hepsini göndermek mantıklı çünkü sağlıklı gelme olasılığı artıyo . Bu arada bende umutluyum inşallah güzel haberler alıcaz allah bağışlasın evlatlarını size inşallah bizimde olur. Siz kaç tane göndermiştiniz kaçı iyi geldi tek seferdemi yumurtalar sağlıklı geldi yoksa bikaç kere denedinizmi
Benim bir ve ikinci deneme fish yöntemi ile oldu. Birinci negatif ikinci pozitif sonuçlandı ama değerim katlamadı düşükle sonuçlandı. Myom vardı myomu aldırdım belki ondan belki de 3.ngs olduğu için bu defa tutundu ve devam etti. Ngsde şans çok yüksek. Bi de ananas, fındık, badem, ceviz, günde bir bardak havuç suyu tükettim. İş yapmadım arada kalkıp yürüdüm.crinone jel sonrası 10 15 dk mutlaka yürüdüm. Ama hafif hafif yormadan.Merhaba kizlar.Cok sag olun ki yazdiniz.Ben merak ettigim su ki ngs sonucu iyi gelmisse peki neden tutunamiyor ve ya dusuk oluyor?
amin canm sağol darısı size ve isteyen herkese olsun inşallah.. Evet pgt den sonra. İlk iki denemede fish yöntemi uygulandı 3.de ngs yöntemi.Cok sukur canim.Allah saklasin cocuklarini.pgt-den sonrami ngs yapildi anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?