ngilizce Roman isteyen var m?

canım bikaç kitabı bende ki kitaplarla takas yaparmısın,linkim var zaten...

tatlım ben takas yapmıyorum..evde kartonlar dolusu kitabım var..yer açmak amacıyla hepsini satışa çıkardım..evim ufacık sığmıyor artık ..bu aralar kitap okumayada hiç vaktim yok bebekten ötürü..

ben ingilizce öğretmeniyim.öğrencilerim için almayı düşünüyorum ama ödeme ve kargo olayı nasıl olurki?

butterfly83 ben de böyle ingilizce romanlar arıyordum, malum birinci eller çok pahalı,
ben advanced im senin kitaplar da çok güzel görünüyor ama ben de başka bir şehirdeyim
nasıl olur ki??? kargo, ödeme vs yani...

..................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
bende de bir sürü yabancı roman var eve gidince isimleri tek tek ekleyecegım mesaj sayım el vermedıgı için buradan yazarım artık

bu sayfayı açan, kitapları satışa çıkaran arkadaş kayıp resmen... kaç kez özelden de mesaj attım ses yok... kötü bir durum yoktur inş.

merhabalar. elinzide yepyeni dediğiniz şekilde kaç tane roman var. eşime hediye almayı düşünüyorum bunları. özelden mesaj atamıyorum. uygun olursa hepsini alabilirim...

Arkadaşlar benimde elimde yeni bestseller İngilizce ve Almanca kitaplar var.İsim ve resimlerini daha sonra ekleyeceğim.

başlığın açılalı yıllar olmuş..

elinde ingilizce romanlar olanlar varsa, başlıkta paylaşırlarsa uygun fiyattan hepsini alabilirim. ben de bir ton ingilizce roman var, takas yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…