Bizim hikayemiz baya karışık bnm kızım özel gereksinimli bir çocuk ve bunun getirdiği problemler vardı iştah sıfırdı ve süt alerjisi olduğu için neocate verdim gece yatarken biberonla, şimdi ek gıda olayı da şmyoe normal gelişimli bi çocukla kıyas yapamam sizlerde daha kolay geçiş olacağını düşünüyorum, kaşıkla yemedi uzun bir süre genelde smoothie tarzı biberonla verdim herşeyden yunurta muz, havuç patates,

2 yqla kadar sonra Hamdolsun kaşıkla çorba püre yedi sonra daha katı gıdalara tavuk köfte makarna vs şuan yiyor çok şükür herşeyden ama iştahı çok yok azar azar yer. Ciğerleri toparladıysa doktorunuza sorun başlayıp başlamayacağınızı, biz ngyi çıkarana kadar 5 doktor gezdik neredeyse çocuk doktoru gastroenterolojiye sor dedi, gastroenteroloji göğüs doktoruna sor dedi, göğüs kbbye kardiyolojiye kalp ameliyatı olduğu için ve inanır mısın hepsine götürdüm ve hepsi topu bana attı doktorlar bazen sorumluluk almamak için ng ye devam et diyebiliyor bana az az dene biberonla dediler, ha şunuda ekleyeyim ben kıvam artırıcı kullandım ciğere mama kaçırma riski olan bebeklerde bebelac thickener diye bi kıvam artırıcı var ve ciğere kaçmayı baya engelliyor kızım kıvam artırıcı olmadan yutamıyordu mamayı bunuda her dr bilmez gerçekten, biberon deliği biraz geniş olacak 2 numara 3 numara lansinoh ideal tek delik olduğu için, aventin delikleri 3 4 tane ama mama rahat Geçmiyo emmek zor oluyo gerçekten