• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Nezle:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

alevus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
17
0
86
İngiltere
Kizlar sanirim nezle oldum, onceden oglum 3 aylikken yine olmustum emzirirken maske kullanmistim, anne sutu korur dediler gercekten de bisey olmamisti ama simdi oglum 6 aylik hala emziriyorum ama ek gidaya da basladik, sutum hala koruru mu onu nezleden? bir de ben emzirdigim icin ilac alamiyorum ne onerirsiniz cabuk atlatmam icin su pis nezleyi?? oglum da hasta olacak diye odum kopuyor:(((

canım sen bol bol limon ve ihlamur iç.ama merak etme geçmez hala koruyordur sütün.c vitamini al bol bol.geçmiş olsun canım

canım geçmiş olsun.a.s..bende maske kullanmıştı..bide minoset kullandım..ıhlamur ve ada çayı kullanmıştım..

geçmiş olsun canım.bende galiba grip olmuşum.süt korur diyosunuz ama babası 2 hafta önce nezle olmuştu,oğlumda ertesi gün nezle oldu.şimdide ben üşüttüm umarım oğluma geçmez.bebeğim daha bi buçuk aylık,sadece anne sütü veriyorum ama bende senin gibi bebeğime geçmesinden kurkuyorum.umarım çocuklarımıza geçmez hastalığımız,yavrucaklar nasıl dayanırlar..

bence ilaç alamıyorum diye ihmal etmeyin....bebeklere dokunmayan ilaçlar var ben doktora gittim biraz daha iyiyim şuanda....

Back