Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nezaman bitecek
- Konu Sahibi kedimaysa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aile geçimsizlik iletişim kurmak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
Sorunun ana kaynagi bu bence annesi yuzunden babasi gibi pasif erkeklerden nefret ediyor esiniz. Ustunde baski kurmaya calisir gibi degil de daha yumusak olun esinize karsi. Annesinin tavirlarini sergilemekten ozellikle kacinin.Daha öncede belirttiğim gibi kompleksli.kendi ailesinde annesi baskın karakterli olduğu için korkuları var ben babam gibi olmam diyor
Evrt katılıyorum hatta bikaç defa aynı annem gibisin demişliği varSorunun ana kaynagi bu bence annesi yuzunden babasi gibi pasif erkeklerden nefret ediyor esiniz. Ustunde baski kurmaya calisir gibi degil de daha yumusak olun esinize karsi. Annesinin tavirlarini sergilemekten ozellikle kacinin.
O kıvama nasıl getirebilceğimi bilsemHerzaman özür dileyen, alttan alan, huzursuzluk çıkmasın diye bazı şeylere göz yumanların ezildiği 21.yüzyıl! Öyle alışmış öyle gider, ya da siz öyle bi değişeceksiniz ki, o yaptığı hataları sorgulayacak kıvama gelecek.
- 23 Şubat 2012
- 353
- 266
- 103
anlaşılan her şeyi çok çabuk affeden ve tatsızlık çıkmasın diye haklı/haksız her şekilde özür dileyen biri olmuşsunuz. bu huyunuz suistimal edildiği halde ettirmeye devam etmeyin. hata yaptığını ve kırıldığınızı hissetmesi için biraz tavrınızı sürdürmeniz gerekebilir. ama bunu yaparken katı ve sert gözükmemeye çalışın. üzgün olduğunuz için yaptığınızı bilsin yoksa inada bindirdiğinizi düşünürse o da bunu düşünebilir. gelip konuşmak istediğinde hala daha konuşmalarınızda bir şekilde kendini haklı çıkartmayı başaracak biriyse, ben buyum, ben doğruyum diye kendinden çok eminse, kendini kendi doğrularınla savunuyorsun fakat doğruların beni kırabiliyorsa o doğrularda bir yanlış araman lazım seninle sorunumuz bu diyip topu ona atın. Kendinden şüphe etmesini sağlayın bir şekilde. Kendinden gereksiz şekilde çok fazla emin insanlarla baş etmek çok zor bendede var bir tane, allah kolaylık versin.
- 19 Nisan 2014
- 4.396
- 12.809
- 498
Hatanız yokken özür dilemeyin. (Hatta ben olsam böyle birinden hatalı olsam da özür dilemem bir süre)
Kendi hatasından dolayı küstüyse takmayın, kendinize hakim olun ve barışmaya siz gitmeyin. O gelene kadar bekleyin.
Size zor gelecek bunlar biliyorum ama ya bu şekilde denge kurarsınız ya da hep böyle gider.
Kendi hatasından dolayı küstüyse takmayın, kendinize hakim olun ve barışmaya siz gitmeyin. O gelene kadar bekleyin.
Size zor gelecek bunlar biliyorum ama ya bu şekilde denge kurarsınız ya da hep böyle gider.
Yaşadığım şeyleri tam anlamıyla özetlemişsiniz gerçekten tavsiyelerinizi uygulayacağım umarım faydasını görürüm çok teşekkürleranlaşılan her şeyi çok çabuk affeden ve tatsızlık çıkmasın diye haklı/haksız her şekilde özür dileyen biri olmuşsunuz. bu huyunuz suistimal edildiği halde ettirmeye devam etmeyin. hata yaptığını ve kırıldığınızı hissetmesi için biraz tavrınızı sürdürmeniz gerekebilir. ama bunu yaparken katı ve sert gözükmemeye çalışın. üzgün olduğunuz için yaptığınızı bilsin yoksa inada bindirdiğinizi düşünürse o da bunu düşünebilir. gelip konuşmak istediğinde hala daha konuşmalarınızda bir şekilde kendini haklı çıkartmayı başaracak biriyse, ben buyum, ben doğruyum diye kendinden çok eminse, kendini kendi doğrularınla savunuyorsun fakat doğruların beni kırabiliyorsa o doğrularda bir yanlış araman lazım seninle sorunumuz bu diyip topu ona atın. Kendinden şüphe etmesini sağlayın bir şekilde. Kendinden gereksiz şekilde çok fazla emin insanlarla baş etmek çok zor bendede var bir tane, allah kolaylık versin.